Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
176
13
124
102
25
14
39
11
247
250
187
23
Аромат
475
494
476
495
255
256
257
258
274
275
278
279
281
343
Цвят
359
358
360
Размер
75
77
Царевица за риболов
Двойна силиконова царевица Extra Carp Double Corn Царевица за риболов
Двойна силиконова царевица Extra Carp Double CornПлуваща двойна силиконова царевица, изработена от твърд материал, който не губи от плаваемостта си. Може да се ароматизира допълнително или да се ..
Царевица със семена MG Special Carp Natural Пелети и семена
Царевица със семена MG Special Carp NaturalЦаревица със семена за захранка и стръв. Обработена с подсладител и атрактант.Аромат - Натурален царевицаРазфасовка - 1 кг..
Царевица за стръв Madix Царевица за риболов
Царевица за стръв MadixНатурална консервирана царевица за риболов със страхотно качество, произведена по специална технология на консервиране. Зърната са цели със средна твърдост и са подходящи за нап..
Плуваща царевица в бурканче Filstar Царевица за риболов
Плуваща царевица в бурканче FilstarПлуваща царевица с добавен атрактивен аромат, която се предлага в малко бурканче. Използвани са висококачествени аромати с доказана ефективност в риболова. Разф..
Царевица мамут Cukk Vanilia Царевица за риболов
Царевица мамут Cukk VaniliaЕдна от най-едрите царевици за стръв на пазара от Cukk.Едра царевица за стръв във бурканче от Cukk. Голиат в риболов царевица в буркани от 220 мл с винтов капак. Размерът на..
Царевица суха Cukk Garlic - Honey Царевица за риболов
Царевица суха Cukk Garlic - HoneyКогато искаме да имаме успешен риболов на шаран и бял амур се набляга на най-универсалната примамка за тях - царевица за стръв. Царевица за стръв от Cukk.Различните ви..
Царевица суха Cukk Crab Царевица за риболов
Царевица суха Cukk CrabКогато искаме да имаме успешен риболов на шаран и бял амур се набляга на най-универсалната примамка за тях - царевица за стръв. Царевица за стръв от Cukk.Различните видове CUKK ..
Царевица суха Cukk  Strawberry Царевица за риболов
Царевица суха Cukk  StrawberryКогато искаме да имаме успешен риболов на шаран и бял амур се набляга на най-универсалната примамка за тях - царевица за стръв. Царевица за стръв от Cukk.Различните ..
Повдигачи Carp System Rig Foam Corn CSRF - C Шаранджийски
Повдигачи Carp System Rig Foam Corn  CSRF - CМоже да се използва самостоятелно или като повдигач. Разфасовка - 20 бр.Цвят - Жълти, Червени и Оранджеви..
Плуваща царевица ESP Double Corn - Fluoro Yellow & Orange Царевица за риболов
Плуваща царевица ESP Double Corn - Fluoro Yellow & OrangeИзработена от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си. Може да се ароматизира допълнително или да се използва..
Плуваща двойна царевица ESP Double Corn - Pink & White Царевица за риболов
Плуваща двойна царевица ESP Double Corn - Pink & WhiteИзработена от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си. Може да се ароматизира допълнително или да се използва бе..
Плуваща двойна царевица ESP Double Corn - Yellow Царевица за риболов
Плуваща двойна царевица ESP Double Corn - YellowИзработена от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си. Може да се ароматизира допълнително или да се използва без подсилва..
Царевица Senzor planet porumb moale miere Царевица за риболов
Царевица Senzor planet porumb moale miereРъчно почистена, млечна царевица. Може да се използва при монтаж на косъм, както и да се постави директно на куката. Разфасовка - 60 грАромат - ..
Царевица Senzor planet porumb miere  Царевица за риболов
Царевица Senzor planet porumb miere Подбрана царевица, приготвена по класическия метод: варене. Може да се използва при монтаж на косъм, както и да се постави директно на куката. Разфасовка ..
Варена царевица Carp Expert Царевица за риболов
Варена царевица Carp ExpertВарена царевица с аромат за захранване или стръв. Идеален избор за риболов на шаран и амур.Разфасовка - 800 гр ..
Царевица Carp Expert Natural
Царевица Carp Expert NatiralСладка царевица за риболов, произведена и консервирана в Унгария. Твърдостта на зърната и издръжливоста на куката са идеални. Натурална , подсладена без аромат.Разфасовка -..
Царевица Cukk Cumin & Honey - суха Царевица за риболов
Царевица Cukk - сухаРиболовната стръв CUKK съдържа цели, ронени зърна царевица. Те се отличават с много добра твърдост и перфектна устойчивост върху куката. След риболов затваряйте внимателно капака н..
Плуваща силиконова царевица ESP Green Yellow Царевица за риболов
Плуваща силиконова царевица ESP Green YellowТази ароматизирана силиконова царевица наподобява максимално естествените зърна, както на цвят, така и на форма. Ароматизирана, плуваща, с различни по голем..
Стопери царевица CarpFocus  Царевица за риболов
Стопери царевица CarpFocus Цветове - 3х черни, 3х бели, 3х жълти, 3х червениРазфасовка - 12 бр. в кутия..
Царевица суха Cukk Царевица за риболов
Царевица суха CukkКогато искаме да имаме успешен риболов на шаран и бял амур се набляга на най-универсалната примамка за тях - царевица за стръв. Царевица за стръв от Cukk.Различните видове CUKK бутил..
Тигров фъстък Starbaits Prep X Yellow Scopex Стръв и пасти за риболов
Тигров фъстък Starbaits Prep X Yellow ScopexСелективно подбрани тигрови фъстъци, подкрепени с наситен и искрящ розов цвят, потопени в силно концентриран хранителен стимулант под формата на течност, с ..
Тигров фъстък Starbaits Prep X Pink Krill Стръв и пасти за риболов
Тигров фъстък Starbaits Prep X Pink KrillСелективно подбрани тигрови фъстъци, подкрепени с наситен и искрящ розов цвят, потопени в силно концентриран хранителен стимулант под формата на течност с аром..
Тигров фъстък Starbaits Prep X Yellow Pineapple Стръв и пасти за риболов
Тигров фъстък Starbaits Prep Yellow PineappleСелективно подбрани тигрови фъстъци подкрепени с наситен и искрящ жълт цвят, потопени в силно концентриран хранителен стимулант под формата на течност с ар..
Тигров фъстък Starbaits Prep X Red Strawberry Стръв и пасти за риболов
Тигров фъстък Starbaits Prep X Red StrawberryСелективно подбрани тигрови фъстъци подкрепени с наситен и искрящ червен цвят, потопени в силно концентриран хранителен стимулант под формата на течност с ..
Дъмбели Starbaits Zigbells Царевица за риболов
Дъмбели Starbaits Zigbells WhiteДъмбелите са изработени от пяна с отлична плаваемост и са оцветени в ярки цветове, с цел визуална стимулация на хранителните инстинкти на рибата. Подходящи са при рибол..
Плуваща царевица за стръв KORDA Царевица за риболов
Плуваща царевица за стръв на KORDA. Предлага се в четири различни цвята, всеки с различен аромат. Във всеки пакет са включени безплатно стопери за монтажа на косъм.Брой - 12 бр. в пакет..
Царевица суха Cukk Царевица за риболов
Царевица суха CukkКогато искаме да имаме успешен риболов на шаран и бял амур се набляга на най-универсалната примамка за тях - царевица за стръв. Царевица за стръв от Cukk.(Информацията на етикетите е..
Царевица с течност Cukk Царевица за риболов
Царевица с течност CukkРиболовната стръв CUKK съдържа цели, ронени зърна царевица. Те се отличават с много добра твърдост и перфектна устойчивост върху куката. След риболов затваряйте внимателно капак..
Плуваща силиконова царевица за стръв E.S.P Царевица за риболов
Плуваща силиконова царевица за стръв E.S.PТова е един много качествен риболовен продукт. Тази ароматизирана силиконова царевица наподобява максимално естествените зърна, както на цвят, така и на форма..
Показани 1 от 29 | 29 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image