Производител: STARBAITS
Код на продукта: 64258
Наличност: В наличност
15.90 лв.

Възможни варианти

Количество:

Протеинови топчета за стръв StarBaits Garlic Fish Hard Boilies

Hard Baits са нова серия топчета, специално произведени с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата. Алтернативно решение при наличието на раци, каменисто дъно или силно течение. Предоставят комбинация от чесън и риба в 3 различни форми.

 Етерични масла с екстракт от чесън за силна атракция и заради свойствата на маслата да се разграждат по-бързо от други компоненти.
 Екстракт от чесън на прах (пудра) за да може рибата да усети вкус и да запази своя интерес при контакт.
 Различни форми на рибни съставки: рибно брашно с висок процент на мазнини (oily fishmeal) , бързоразградими рибни протеини (soluble fishmeal protein extract) и рибно олио (fish oil)Ароматът на чесън не е прекалено наситен за да намира приложение в различни методи и тактики за риболов.
При краткотрайни сесии в които се търси по-бърз резултат са достатъчно ефективни чрез етеричните масла и тяхното бързо разграждане. 
При дълготрайни сесии благодарение на не толкова силния си аромат, но същевременно високи хранителни стойности, поддържат интереса на рибите в периметъра, като съществува вероятност от тяхното прехранване. В съставките може да се открие и наличие на сол, защото солта е бързоразградима и е естествен атрактант за рибите. Препоръките на експертите са да се използват в по-топла вода (от края на Март до края на Октомври) заради съдържанието на масла, които имат висок индекс на разтваряне и работят по-бързо и по-ефикасно в топла вода отколкото в студена. 

Аромат - Чесън и риба

Разфасовка - 200 гр

Размер - 20 мм

Image
Image
Image
Image
Image
Image