Производител: STARBAITS
Код на продукта: 20026809
Наличност: В наличност
15.90 лв.

Количество:

Пелети Starbaits Bagging Pellets Garlic Fish

Предназначени за използване с PVA торбички, но могат да се използват и при риболов с метод фидер. 

Предоставят комбинация от чесън и риба в 3 различни форми: 
1. Етерични масла с екстракт от чесън за силна атракция и заради свойствата на маслата да се разграждат по-бързо от други компоненти.
2. Екстракт от чесън на прах (пудра) за да може рибата да усети вкус и да запази своя интерес при контакт.
3. Различни форми на рибни съставки: рибно брашно с висок процент на мазнини (oily fishmeal) , бързоразградими рибни протеини (soluble fishmeal protein extract) и рибно олио (fish oil)

Ароматът на чесън не е прекалено наситен за да намира приложение в различни методи и тактики за риболов.
При краткотрайни сесии в които се търси по-бърз резултат са достатъчно ефективни чрез етеричните масла и тяхното бързо разграждане. 
При дълготрайни сесии благодарение на не толкова силния си аромат, но същевременно високи хранителни стойности, поддържат интереса на рибите в периметъра, като съществува вероятност от тяхното прехранване.

В съставките може да се открие и наличие на сол, защото солта е бързоразградима и е естествен атрактант за рибите. Препоръките на експертите са да се използват в по-топла вода (от края на Март до края на Октомври) заради съдържанието на масла, които имат висок индекс на разтваряне и работят по-бързо и по-ефикасно в топла вода отколкото в студена. За оптимизирани резултати серията Garlic Fish може да се комбинира с продукти от гамата Performance Concept, като SK30, NFS и RS1. 

Размер - 2 мм

Разфасовка - 700 гр

Image
Image
Image
Image
Image
Image