Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
181
176
103
166
36
67
116
22
187
147
23
90
54
55
117
Аромат
475
275
278
281
491
492
Размер в мм
221
222
223
493
Размер
194
Пелети и семена
Пелети Starbaits Preparation Hemp Mix / Микс  2кг Пелети и семена
Пелети Starbaits Preparation Hemp Mix / Микс  2кгПоставят се в малки PVA торбички и се образува хранително петно в близост до основната стръв. Може да варираме с времето на отделянето на техните ..
Пелети Sensas Pellets Match Halibut Пелети и семена
Пелети Sensas Pellets Match HalibutБогати на рибно масло и протеини. Много ефикасни за риболов през лятото и есента.Размер - 4 ммРазфасовка - 750 гр..
Пелети за амур Top Secret Grasskarpfen 8мм Пелети и семена
Пелети за амур Top Secret Grasskarpfen 8ммРазмер - 8 ммРазфасовка - 1 кг..
Пелети Carp Zoom Soft Pellet Пелети и семена
Пелети Carp Zoom Soft PelletЕдна от новите разработки на Carp Zoom са Soft пелетите, които се отличават с идеална текстура и консистенция. Те могат да бъдат използвани при монтаж на косъм, с монтаж на..
Пелети Senzor Planet Capsuna Пелети и семена
Пелети Senzor Planet CapsunaДобрите пелети имат задачата да задържат рибата на хранителното петно, което сте създали. Пелетите на Senzor Planet правят точно това без никакъв компромис. При разтвар..
Пелети Senzor Planet Squid and Krill Пелети и семена
Пелети Senzor Planet Squid and KrillДобрите пелети имат задачата да задържат рибата на хранителното петно, което сте създали. Пелетите на Senzor Planet правят точно това без никакъв компромис. При..
Пелети Starbaits Performance Concept GLMarine Пелети и семена
Пелети Starbaits Performance Concept GLMarineСъставят се от съчетанието на рибни аромати, мая и черен дроб, примесени с екстракт от така наречената зелена мида. Индексът на разграждане във вода на таз..
Пелети за морски риболов Bizarre Sea Bass/Sea Bream Пелети и семена
Пелети за морски риболов Bizarre Sea Bass/Sea BreamТова са бавноразтворими пелети, специално разработени за морски риболов. Могат да се използват както за стръв, така и за захранка. Особено резултатни..
Пелети Dynamite Baits The Source Sinking Pellets 8 мм - 1 кг Пелети и семена
Dynamite Baits The Source Sinking Pellets са потъващи пелети, направени по същата успешна рецепта както и протеиновите топчета The Source. Съдържат широко уважавана комбинация от в..
Пелети Dynamite Baits Monster Tigernut Pellets 8 мм Пелети и семена
Пелетите Monster Tiger Nut Pellets са чудесно допълнение към гамата топчета на Dynamite Baits. Те са най-невероятната комбинация от сладки аромати, които толкова бързо сработват, че ням..
Варена царевица Carp Expert Царевица за риболов
Варена царевица Carp ExpertВарена царевица с аромат за захранване или стръв. Идеален избор за риболов на шаран и амур.Разфасовка - 800 гр ..
Пелети Dinamite Baits Durable Hook Pelet Sea - 8 мм Пелети и семена
Пелети Dinamite Baits Durable Hook Pelet Sea - 8 ммИновативни пелети с доказани аромати, произведени по технология разработена от Dynamite. Durable Hook Pellet се поставят лесно на куката и са перфект..
Пелети DB Marine Halibut Pre-Drilled Pellets Пелети и семена
Пелети DB Marine Halibut Pre-Drilled PelletsMarine Halibut Pellets е продукт съставен от висококачествено рибено брашно и рибено масло. Пелетите се отличават с високо съдържание на протеин ( 42% ) и а..
Пелети Sonu Pellet O'S - Crab  Пелети и семена
Пелети Sonu Pellet O'S - Crab Sonu Pellet O'S са едни от най-ефективните пелети за риболов във води с намалена видимост, в които рибите разчитат на своето обоняние. Продуктът представлява високом..
Пелети за морски риболов Trabucco Granulare Orata  Пелети и семена
Пелети за морски риболов Trabucco Granulare Orata Тази пелета е разработена за морски риболов и по специално за улов на ципура. Може да се използва както за стръв, така и за захранка. Бавно ..
Пелети Ccmoore Pacific Tuna Pellets Пелети и семена
Пелети Ccmoore Pacific Tuna PelletsПродукт на 3-годишната програма за разработване на продукти Pacific Tuna е тъмночервена пелета, което съчетава разтворими рибни, млечни и растителни протеини с мощни..
Показани 1 от 16 | 39 (3 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image