Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
15
103
166
102
36
134
198
182
11
43
123
22
187
147
23
54
180
149
119
Korda Goo
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
539
540
541
542
543
544
Спрей
560
561
Аромат
276
277
278
281
Размер
194
Добавки и атрактанти
Атрактант за силикони Fiiish Добавки и атрактанти
Атрактант за силикони FiiishВ комплекта има четчица за намазване.Разфасовка - 40 гр..
Атрактант Illex Nitro Booster Spray Добавки и атрактанти
Атрактант Illex Nitro Booster SprayАтрактант за силикони и не само с аромат на червей. Дозиран в удобен алуминиев флакон.Аромат - worm ( червей )Разфасовка - 75 мл ..
Добавка за слепване Sensas Bentonite Захранки и миксове
Добавка за слепване Sensas BentoniteРазфасовка - 1 кг..
Концентрат за сом Top Secret  Waller Killer Добавки и атрактанти
Концентрат за сом Top Secret Waller KillerПродуктите на Top Secret са разработени по най-високите стандарти, като за тяхната направа са използвани висококачествени материали и суровини. Те не сам..
Атрактант Dynamite Baits Sea Liquid Attractant Морски захранки
Атрактант Dynamite Baits Sea Liquid AttractantСерията Sea на Dynamite Baits е разработена специално за средиземноморски риболов. Перфектна е за всички видове кефалови риби (кефал, платерина, илария), ..
Гел Senzor Planet Neon Feeder Usturoi Добавки и атрактанти
Гел Senzor Planet Neon Feeder UsturoiТова е атрактант за "hook bait", PVA торбички и др. Има високо съдържание на стимулатори на апетита, аминокиселини и феромони, както и повишена видимост дори в..
Царевичен ликьор Senzor Planet CSL Добавки и атрактанти
Царевичен ликьор Senzor Planet CSLТова е течна добавка, атрактант, съдържащ в себе си аминокиселини, витамини и захари. Базиран на екстракт от ферментирала царевица. Едно незаменимо оръжие при риболов..
Царевичен сироп Senzor Planet Sweet corn syrup spd 1L Добавки и атрактанти
Царевичен сироп Senzor Planet Sweet corn syrup spd 1LТова е продукт, получен от преработката на царевица с качествата на атрактант. Има висока плътност и може да се разрежда с 30% вода.Разфасовка - ..
Царевичен сироп Senzor Planet Sweet corn syrup Добавки и атрактанти
Царевичен сироп Senzor Planet Sweet corn syrupТова е продукт, получен от преработката на царевица с качествата на атрактант. Има висока плътност и може да се разрежда с 30% вода. Разфасовка - 3..
Гел Senzor Planet Neon feeder capsuna & N'Butyric Дипове
Гел Senzor Planet Neon feeder capsuna & N'ButyricТова е атрактант за "hook bait", PVA торбички и др. Има високо съдържание на стимулатори на апетита, аминокиселини и феромони, както и повишена..
Подсладител Starbaits Mega Sweetner Добавки и атрактанти
Подсладител Starbaits Mega SweetnerТечен подсладител представляващ съвкупност от натурални захари и наситени подсладителни компоненти. Прибавете към вашите съставки (яйца) за да подправите вкуса при и..
Тeчен ароматизатор Sensas Aromix Plum Добавки и атрактанти
Течен ароматизатор Sensas Aromix PlumТечен ароматизатор с аромат на сини сливи. Предназначен за улов на шаран и други едри риби. Изработен от естествени ар..
Течен ароматизатор Sensas Tigernuts/ Тигрови фъстъци Добавки и атрактанти
Течен ароматизатор Sensas Tigernuts/ Тигрови фъстъциТечен ароматизатор с аромат на тигрови фъстъци. Ефективен за всички мирни риби, особено шаранови. Може да се използва като добавка към захранка, или..
Течен ароматизатор Sensas Aromix Earthworm/ Земен червей Добавки и атрактанти
Течен ароматизатор Sensas Aromix Earthworm/ Земен червейДобавка със силен аромат на земен/дъждовен червей. Много използвана от немските рибари. Блестяща е в избирането на най-големите риби сред пасажа..
Дип пушек Korda Goo Дипове
Дип пушек Korda Goo SmokeGoo Bait Smoke на Korda е нова революционна добавка за стръв, която ще накара шараните да кълват. Добавката може да се използва, като се постави върху PVA мрежата или торбичка..
Черен дроб на прах Nash Liver Poweder  Добавки и атрактанти
Черен дроб на прах Nash Liver Poweder Малко поръсваненe  на вашата стръв от този атрактор води до зашеметяващи успехи, но използвайте PVA торбички, така че атрактора да е около куката, вмест..
Показани 1 от 16 | 74 (5 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image