Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
15
33
17
73
127
141
21
24
Размер
722
81
87
88
90

Въдици за морски риболов

Телескопична въдица за сърф кастинг Maver Start Surf Морски риболов
Телескопична въдица за сърф кастинг Maver Start SurfТелескопична карбонова въдица, походяща за риболов и в солена и в сладка вода. Въдицата е здрава и дава възможност за кастинг на далечни дистанции. ..
Телескопична въдица за сърф кастинг Lineaeffe Personal Caster WWG Морски риболов
Телескопична въдица за сърф кастинг Lineaeffe Personal Caster WWGКарбонов сърф кастинг телескоп с WWG винтов макародържач и SIC водачи.Дължина - 4.20 мАкция до 180 грТегло - 400 грБрой секции - 5 бр.Б..
Въдица Shimano Beast Master CX Boat 2.28 м Морски риболов
Въдица Shimano Beast Master CX Boat 2.28 мЕдна чудесна въдица за риболов от лодка на трофейни екземпляри. Оборудвана със здрави KG водачи , гъсто разпределени за балансиране натоварването на бланката...
Въдица Shimano ForceMaster AX Boat 2.10 м Морски риболов
Въдица Shimano ForceMaster AX Boat 2.10 мТова е една наистина добре излеждаща въдица разработена специално за риболов от лодка. Но може да се използва и за спининг риболов от брега с различни по дебел..
Въдица за лодка Balzer 71° Nano Boat Inliner Морски риболов
Въдица за лодка Balzer 71° Nano Boat InlinerИзградена от карбон, обогатен с наночастици. Разполага с изключителна сила, като същевременно комбинира тънка бланка и ниско тегло. Водачите са вътрешни и с..
Въдица сърф Colmic Impeto 200 Морски риболов
Въдица сърф Colmic Impeto 200Телескопичен прът за сърфкастинг (дънен морски риболов). Предлага се в две дължини - 3.90 и 4.20 м.Акция - до 200 гр..
Въдица сърф Colmic Aura XF
Въдица сърф Colmic Aura XFТелескопичен прът за далечно замятане от подсилен високомодулен карбон HMC24T. Притежава висока надеждност и твърд строй с добър баланс, което позволява лесно замятане на гол..
Въдица Focus Power Stick Морски риболов
Focus Power StickЗдрава и в същото време чувствителна въдица, подходяща за риболов от лодка или на дъно. Въдицата се характеризира с прогресивна горна част и стабилна основа. Това позволява едновремен..
Въдица Pezon&Michel Oceaner Jig&Fight 2.00 XXH Морски риболов
Pezon&Michel Oceaner Jig&Fight 2.00 XXHНов продукт от Pezon and Michel - Oceaner Jig and Fight - за риболов в солена вода. Отлична пръчка за джиг в по-дълбоки води. Разполага с еднокомпонентна..
Въдица морски риболов Kali Kunnan Ritcher  Морски риболов
Въдица морски риболов Kali Kunnan Ritcher Kali Kunnan Ritcher е сърфова въдица за морски риболов. Оборудвана е с водачи от висок клас, предназначени за дистанция.Дължина - 4,20 мБрой водачи - 5 б..
Въдица за морски риболов Focus Dream Tele Surf Морски риболов
Focus Телескоп за морски риболов Dream Tele SurfСърф въдица от високомодулен карбон H.R. Максимален контрол и много бърза реакция по време на риболов. Водачите са устойчиви на солената вода. Макародър..
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image