Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
23
Размер
105
107
109
111

Риболовни куки Starbaits

Шаранджийски куки Starbaits Power + SLK Classic Boilie Starbaits
Шаранджийски куки Starbaits Power + SLK Classic BoilieРазновидност на куките от серията Power+, но с тефлоново покритие, за да се намалят максимално отблясъците. Куките от серията Power+ са изработени..
Шаранджийски куки Starbaits Power+ SLK Curved Shank Starbaits
Шаранджийски куки Starbaits Power+ SLK Curved ShankРазновидност на куките от серията Power+, но с тефлоново покритие, за да се намалят максимално отблясъците. Куките от серията Power+ са изработени по..
Шаранджийски куки Starbaits Power Snag РИБОЛОВНИ КУКИ
Куки Starbaits Power+ SnagКуките от серията Power+ са изработени по двукомпонентна формула от стомана и карбон, като предоставят изключително голяма сила в съвкупност от малък диаметър ..
Шаранджийски куки Starbaits Power Chod Starbaits
Куките от серията Power+ са изработени по двукомпонентна формула от стомана и карбон, като предоставят изключително голяма сила, в съвкупност от малък диаметър и ниско тегло. Супер здрави, остри куки ..
Шаранджийски куки Starbaits Power Classic Boilie Hook РИБОЛОВНИ КУКИ
 Starbaits Power Classic Boilie Hook е нов модел кука на марката, разработен за трудни терени.Разфасовка - 10 бр. в пакетПроизводител Starbaits - France..
Шаранджийски куки Starbaits Power Curved Shank РИБОЛОВНИ КУКИ
Starbaits Power Curved Shank е нов модел кука на марката, специално разработен за трудни терени.Разфасовка - 10 бр. в пакетПроизводител: Starbaits - France..
Шаранджийски куки Starbaits SB1 РИБОЛОВНИ КУКИ
Starbaits SB 1SB1 са изработени от най-добрата и мощна кована японска стомана, покрита с PTFE антирефлексно покритие. Куката SB1 е остра като бръснач и прави микроточка на мястото на убождане на рибат..
Шаранджийски куки Starbaits SB2 РИБОЛОВНИ КУКИ
 Starbaits SB2SB2 са изработени от най-добрата и мощна кована японска стомана, покрита с PTFE антирефлексно покритие. Куката SB2 е остра  и прави микро точка на мястото на убождане на р..
Шаранджийски куки StarBaits SB4 РИБОЛОВНИ КУКИ
Шаранджийски куки StarBaits SB4.Серията куки на StarBaits SB4 е модел Long Shank. Лазерно заточени, с малка контра, силно удължено стебло и тефлоново защитно покритие на цялото тяло...
Шаранджийски куки StarBaits SB5 РИБОЛОВНИ КУКИ
 StarBaits SB5Куките на StarBaits от SB5 серия куки са изключително здрави и много остри. Изцяло ковани  за допълнителна здравина, което ги прави идеален избор за силно обрасли и буренясали ..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image