Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
15
75
103
266
259
213
39
236
45
88
144
Размер
75
79
Сонари и аксесоари
Стойка за сонар Carp Zoom Sonar Bracket Сонари и аксесоари
Стойка за сонар Carp Zoom Sonar BracketСтойка, с която може лесно и практично да закрепите сонарът в хоризонтално положение, за да си гарантирате по-добро изображение на картината. Стойката&..
Акумулатор Ctechi LiFePо4 150 Ah Други
Акумулатор Ctechi LiFePо4 150 AhСменете оловно-киселинни/гелови акумулатори с 12V 100Ah/150Ah LiFePo4 акумулатор. Подходящи за електрически мотори за лодки, кемпери, каравани, соларна система, го..
Акумулатор Ctechi LiFePо4 100 Ah Други
Акумулатор Ctechi LiFePо4 100 AhСменете оловно-киселинни/гелови акумулатори с 12V 100Ah/150Ah LiFePo4 акумулатор. Подходящи за  електрически мотори за лодки, кемпери, каравани..
Калъф за сонар Cult DPM Protection Case Калъфи
Калъф за сонар Cult DPM Protection CaseКалъфът за защита на сонара Cult Tackle DPM е проектиран така, че да предпазва безопасно повечето сонарни устройства. Твърд материал 600D е завършен в DPM Camo, ..
Безжичен сонар за въдица Lucky Laker WiFi FF916 Сонари и аксесоари
Безжичен сонар за въдица Lucky Laker WiFi FF916Lucky Laker WiFi е безжичен сонар за риболов, който се хвърля с въдица от брега или може да се използва по няколко други начина - риболов от лодка или ка..
Гребла за лодка Bark 140 см Надуваеми лодки
Гребла за лодка Bark 140 смИзработени от алуминий и еко пластмаса. Плуващи са, така че дори и да ги изпуснете без да искате, няма да потънат.Разфасовка - 2 бр. в комплектДължина - 140 смТранспортна дъ..
Стойка за лодка Fil Fishing Boat Rod Holder Стойки и колчета
Стойка за лодка Fil Fishing Boat Rod Holder..
Крачна помпа за лодка Bark Надуваеми лодки
Крачна помпа за лодка BarkОкомплектована с маркуч и накрайник...
-11%
Сонар с GPS Luckysmart LBT-1-GPS Сонари и аксесоари
998.00 лв. 889.00 лв.
Сонар с GPS Luckysmart LBT-1-GPSЦветен, безжичен сонар с GPS за лодка LUCKYSMART LBT-1-GPS. Това е нов модел на марката, който е с променени и подобрени качествени характеристики, като вече имаме..
-15%
Сонар Luckysmart LBT-1 Сонари и аксесоари
585.00 лв. 499.00 лв.
Сонар Luckysmart LBT-1Цветен, безжичен сонар за лодка LUCKYSMART LBT-1.Това е нов модел на марката, който е с променени и подобрени качествени характеристики.Както при предходния модел Lucky FF918 CWL..
-10%
Безжичен сонар за лодка за захранка LUCKY FF918 CWL Лодки за захранка
Безжичния сонар с усилвател LUCKY FF918 CWL  е най-доброто бюджетно решение за поставяне в лодки за захранка, твърди лодки или каяци за риболов. Модел, който е с транспортна кутия за екрана, с вг..
Безжичен сонар за лодка за захранка LUCKY FF918 CWLS Лодки за захранка
Безжичния сонар LUCKY FF918 CWLS е най-доброто бюджетно решение за поставяне в лодки за захранка, твърди лодки или каяци за риболов. За направата му са използвани достатъчно качествени елементи, ..
Гребла за лодка Ладья 140 см Сонари и аксесоари
Гребла за лодка Ладья 140 смИзработени от алуминий и еко пластмаса. Плуващи са, така че дори и да ги изпуснете без да искате, няма да потънат.Разфасовка - 2 бр. в комплектДължина - 140 смТранспортна д..
Лопата за гребло Ладья Сонари и аксесоари
Лопата за гребло ЛадьяРазмери: 66 x 16 смВътрешен размер - 37 ммРазфасовка - 1 бр...
Ремонтен комплект за лодка Ладья Repair Kit
Ремонтен комплект за лодка Ладья Repair Kit..
Крачна помпа за лодка Ладья Инструменти и други
Крачна помпа за лодка Ладья..
Живарник за лодка Balzer Живарници
Живарник за лодка BalzerЖиварник, снабден с плаващ обръч.Размери:Дължина - 80 смШирочина - 30 смРазмер на окото - 8 мм ..
Чанта за лодка NGT Universal Padded Bait Boat Чанти и сакове
Чанта за лодка NGT Universal Padded Bait BoatНай-накрая, висококачествена, подплатена чанта за радиоуправляеми лодки от NGT, на достъпна цена. NGT Universal Padded Bait Boat е универсална чанта за лод..
Спасителна жилетка Spo:ti Float Vest ОБЛЕКЛО
Спасителна жилетка Spo:ti Float VestКлас А - до 120 кг..
Стойка за лодка Balzer Boat Rod Holder Сонари и аксесоари
Стойка за лодка Balzer Boat Rod HolderМултифункционална.Възможност за въртене на 360°.Ринг за заключване на въдицата.3 различни начина на фиксиране.Винтове от неръждаема стомана...
Стойка за сонда за сонар
Стойка за сонда за сонарОсобенo полезна стойка за монтиране на сонара и сондата върху стената на лодката.Подложката е направена от корозиоустойчив метал.Основният прът, върху който се прикрепва скобат..
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image