Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
58
236
Цвят
71
70
69
188
Лодки за захранка
-11%
Сонар с GPS Luckysmart LBT-1-GPS Сонари и аксесоари
998.00 лв. 889.00 лв.
Сонар с GPS Luckysmart LBT-1-GPSЦветен, безжичен сонар с GPS за лодка LUCKYSMART LBT-1-GPS. Това е нов модел на марката, който е с променени и подобрени качествени характеристики, като вече имаме..
-15%
Сонар Luckysmart LBT-1 Сонари и аксесоари
585.00 лв. 499.00 лв.
Сонар Luckysmart LBT-1Цветен, безжичен сонар за лодка LUCKYSMART LBT-1.Това е нов модел на марката, който е с променени и подобрени качествени характеристики.Както при предходния модел Lucky FF918 CWL..
-10%
Лодка за захранка Devict Catamaran Black с вграден безжичен сонар Lucky FF918 CWL Лодки за захранка
Лодка за захранка Devict Catamaran Black с вграден безжичен сонар Lucky FF918 CWL1. Лодката за захранка DEVICT CATAMARAN Bait Boat е лодка за риболов от луксозен клас. Притежава голям и много стабилен..
-10%
Лодка за захранка Devict SMono с вграден безжичен сонар Lucky FF918 CWL Лодки за захранка
Лодка за захранка Devict SMono с вграден безжичен сонар Lucky FF918 CWLЛодките за захранка от серията Devict Smono са с много компактен размер, тегло и отлични технически характеристики. Корпусът е из..
-10%
Безжичен сонар за лодка за захранка LUCKY FF918 CWL Лодки за захранка
Безжичния сонар с усилвател LUCKY FF918 CWL  е най-доброто бюджетно решение за поставяне в лодки за захранка, твърди лодки или каяци за риболов. Модел, който е с транспортна кутия за екрана, с вг..
Безжичен сонар за лодка за захранка LUCKY FF918 CWLS Лодки за захранка
Безжичния сонар LUCKY FF918 CWLS е най-доброто бюджетно решение за поставяне в лодки за захранка, твърди лодки или каяци за риболов. За направата му са използвани достатъчно качествени елементи, ..
-10%
Лодка за захранка DEVICT Scata Baitboat с литиеви акумулатори и сонар FF918 CLSW Лодки за захранка
Лодка за захранка DEVICT Scata Baitboat с литиеви акумулатори и сонар FF918 CLSWЛодка за захранка DEVICT SCATA Bait Boat с монтиран сонар за риболов. Последната лодка за риболов на марката от висок кл..
-10%
Лодка за захранка със сонар DEVICT Catamaran Bait Boat Black FF918 Лодки за захранка
Лодка за захранка със сонар DEVICT Catamaran Bait Boat Black FF918Лодката за захранка DEVICT CATAMARAN Bait Boat е лодка за риболов от луксозен клас. Притежава голям и много стабилен корпус, снабден с..
-10%
Лодка за захранка DEVICT SCATA Baitboat Lithium Batteries Лодки за захранка
Лодка за захранка DEVICT SCATA Baitboat Lithium Batteries DEVICT SCATA Bait Boat е последната лодка за риболов на марката от висок клас и литиеви акумулатори. Притежава голям и много стабилен..
-10%
Лодка за захранка Devict Bait Boat + монтиран сонар LUCKY FF918 Лодки за захранка
Лодка за захранка Devict bait boat + монтиран сонар LUCKY FF918Лодките за захранка от серията Devict Smono са с много компактен размер, тегло и отлични технически характеристики. Корпусът е изработен ..
Лодка за захранка Devict Smono Baitboat + GPS Лодки за захранка
Лодка за захранка Devict Smono Baitboat + GPSЛодките за захранка от серията Devict Smono са с много компактен размер, тегло и отлични технически характеристики. Корпусът е изработен от устойчива и вис..
-10%
Лодка за захранка Devict Catamaran Baitboat + Devict Fishing Robot R 2,0 + Литиеви батерии + Безчеткови мотори + Всички екстри за модела Лодки за захранка
Лодка за захранка Devict Catamaran Baitboat + Devict Fishing Robot R 2,0 + Литиеви батерии + Безчеткови мотори + Всички екстри за моделаЛодката за захранка DEVICT CATAMARAN Bait Boat е лодка за риболо..
-10%
Лодка за захранка Devict Catamaran Baitboat Лодки за захранка
Лодка за захранка Devict Catamaran BaitboatЛодката за захранка DEVICT CATAMARAN Bait Boat е лодка за риболов от луксозен клас. Притежава голям и много стабилен корпус, снабден със светлини. Задвижване..
-10%
Лодка за захранка Devict Smono Baitboat + Безчеткови мотори + Литиеви батерии Лодки за захранка
Лодка за захранка Devict Smono Baitboat + Безчеткови мотори + Литиеви батерииЛодките за захранка от серията Devict Smono са с много компактен размер, тегло и отлични технически характеристики. Корпусъ..
-10%
Лодка за захранка Devict Smono Baitboat Радиоуправляеми лодки
Лодка за захранка Devict Smono BaitboatЛодките за захранка от серията Devict Smono са с много компактен размер, тегло и отлични технически характеристики. Корпусът е изработен от устойчива и висококач..
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image