Производител: Lemigo
Код на продукта: 950164
Наличност: В наличност
52.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Ботуши Lemigo Denver 765

Многофункционални и устойчиви на плъзгане ботуши, които може да се използват през цялата година.  Изработени от висококачествен EVA материал. Моделът има подплата от филцова материя, която осигурява отлична изолация по време на студените зимни дни. Водонепропускливи, горната част завършва с полиестерно покритие. Устойчиви са на подхлъзване SRC. Абсорбиране на енергия в петата, лесни за почистване и удобни за носене.

  • Лекота - 35% по-малко тегло, в сравнение със сходен тип ботуши, произведени от каучук или PVC. Чифт ботуши, произведени с EVA технология, тежи между 0.7 и 1 кг. Това е едно ненадминато предимство при носене и транспортиране.
  • Топлина - EVA притежава голям брой въздушни джобове/капсули с отлична термоизолация, които изолират студа и осигуряват топлина на краката ви. EVA не позволява на топлината за излезе, което прави ботушите много по-топли от всеки друг каучуков или PVC модел.

  • Износоустойчивост - Ботушите произведени с EVA технология притежават от два до три пъти по-висока и продължителна износоустойчивост в сравнение с каучукови или PVC модели.
  • Гъвкавост - Благодарение на EVA технологията ботушите стават едно цяло с крака ви и не допускат никаква загуба на топлина, дори при екстремни температури под -30°C.
Свързани продукти
Image
Image
Image
Image
Image
Image