Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
15
174
39
17
Размер в мм
1171
206
Размер влакно
451
452
453
454
455

Мухарски шнурове

Бекинг BFC Discovery 46 м / 20 lb Мухарски шнурове
Бекинг BFC Discovery 46 м / 20 lbDiscovery Fly Backing на BFC е бекинг с голяма здравина и ниска разтегливост. Неотменима част от мухарското оборудване, която ви помага да попълните макарата си така, ..
Накрайник за шнур Transparent 30 Ib Мухарски шнурове
Накрайник за шнур Transparent 30 IbНакрайник за свързване на мухарски шнур с повод, който осигурява мека и еластична презентация. Конекторът е с прозрачен цвят и е снабден с вплетен клуп и найлонов шл..
Накрайник за шнур Balzer Мухарски шнурове
Накрайник за шнур BalzerПлетен накрайник за свързване на шнура към повода. Много удобно решение за шнурове, които ползвате за риболов на нимфа или стример. Бързо и лесно можете да коригирате дължината..
Повод за муха Focus Fly Leader Мухарски шнурове
Конусовиден повод за муха Focus Fly LeaderДължина - 2.70 мРазмер: в началото 0.13 мм - в края 0.43 мм; в началото 0.15 мм - в края 0.50 мм; Образува здрави възли с висок коефициент на опън.Абрази..
Накрайник BFC Discovery 30lb / Clear Мухарски шнурове
Накрайник BFC Discovery 30lb / ClearDiscovery Leader Loop е плетен накрайник за свързване на шнура към повода. Много удобно решение за шнурове, които ползвате за риболов на нимфа или стример. Бързо и ..
Шнур за муха BFC Discovery WF 100FT Мухарски шнурове
Шнур за муха BFC Discovery WF 100FT е един отличен избор за всеки, който е решил да навлиза в дебрите на мухарския риболов. Има отлична плаваемост, много гладко покритие и перфектен конус за..
Шнур за муха BFC Discovery DT 100FT Мухарски макари
Шнур за муха BFC Discovery DT 100FT е един отличен избор за всеки, който е решил да навлиза в дебрите на мухарския риболов. Има отлична плаваемост, много гладко покритие и перфектен конус за мног..
Мухарски шнур Balzer Camtec Fly Мухарски шнурове
Мухарски шнур Balzer Camtec FlyПлуващДължина - 25 мКлас - 5/6 клас AftmaМодел - DT..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image