Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
15
67
45
94
144
Сонари и аксесоари
Kолан за вадене на риба Stonfo 127 Инструменти и други
Kолан за вадене на риба Stonfo 127Удобен колан, идеален за риболов на лодки и леко замятане. Изработен от неразрушаващ се пластмасов материал, съчетан с мека подложка. Оборудван с ключалка за заключва..
Гребла за лодка Ладья 140 см Сонари и аксесоари
Гребла за лодка Ладья 140 смИзработени от алуминий и еко пластмаса. Плуващи са, така че дори и да ги изпуснете без да искате, няма да потънат.Разфасовка - 2 бр. в комплектДължина - 140 смТранспортна д..
Лопата за гребло Ладья Сонари и аксесоари
Лопата за гребло ЛадьяРазфасовка - 1 бр...
Ремонтен комплект за лодка Ладья Repair Kit
Ремонтен комплект за лодка Ладья Repair Kit..
Крачна помпа за лодка Ладья Инструменти и други
Крачна помпа за лодка Ладья..
Живарник за лодка Balzer Живарници
Живарник за лодка BalzerЖиварник, снабден с плаващ обръч.Размери:Дължина - 80 смШирочина - 30 смРазмер на окото - 8 мм ..
Чанта за лодка NGT Universal Padded Bait Boat Чанти и сакове
Чанта за лодка NGT Universal Padded Bait BoatНай-накрая, висококачествена, подплатена чанта за радиоуправляеми лодки от NGT, на достъпна цена. NGT Universal Padded Bait Boat е универсална чанта за лод..
Стойка за лодка Balzer Boat Rod Holder Сонари и аксесоари
Стойка за лодка Balzer Boat Rod HolderМултифункционална.Възможност за въртене на 360°.Ринг за заключване на въдицата.3 различни начина на фиксиране.Винтове от неръждаема стомана...
Акумулаторна помпа за лодка Smayda HT-677
Помпа с акумулаторна батерия Smayda HT 677 - изключително удобен уред, предназначен за надуване и изпускане на надуваеми лодки, матраци и всякакви надуваеми аксесоари.Вграденият акумулатор п..
Стойка за сонда за сонар
Стойка за сонда за сонарОсобенo полезна стойка за монтиране на сонара и сондата върху стената на лодката.Подложката е направена от корозиоустойчив метал.Основният прът, върху който се прикрепва скобат..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image