Производител: DEVICT
Код на продукта: Catamaran Bait Boat Black FF918
Наличност: В наличност
2,129.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

на 12 вноски по 209.56 лв.

Лодка за захранка със сонар DEVICT Catamaran Bait Boat Black FF918

Лодката за захранка DEVICT CATAMARAN Bait Boat е лодка за риболов от луксозен клас. Притежава голям и много стабилен корпус, снабден със светлини. Задвижването се осъществява посредством два отделни, безшумни електромотора, захранвани от два ЛИТИЕВИ акумулатора -  6V/20Ah, остатъчния им заряд се следи на дисплей, който е поставен в задната част на корпуса. Транспортираното количество захранка, царевица, семена или протеинови топчета може на надхвърли 5кг наведнъж. Те могат да се разпределят в два отделни контейнера отварящи се от дистанционното управление посредством серво мотори.

 Контролирането на лодката в обхвата на дистанционното управление е изключително лесно дори и за начинаещи риболовци. Всяка лодка за захранка е снабдена с ярки и различни по цвят диоди в предната и задната част. Тези светлини ни помагат да се ориентираме за посоката на движение, да добиваме представа как е позиционирана лодката в момента спрямо нашето местоположение ( старнично, челно или с гръб) при големи разстояния или риболов през тъмните часове на денонощието. Като екстра е добавена и възможност за включване на светлините от дистационното управление при необходимост, което е с обхават до 500м.

 Корпусът е изработен от устойчива и висококачествена пластмаса, като същевременно е максимално опростен и осигурява лесен достъп за обслужване на моторите или подмяна на акумулаторите. Всички електронни и механични компоненти са с качество и цена съобразени с международните стандарти. Лодката е с много висок клас на мореходност - 6, което позволява използването и не само в затворени водоеми и реки, но и в море, където условията са други.

 Пригодена е за нанасяне на до 3 шаранджийски въдици едновременно - два от монтажите се поставят в контейнерите, а третият се поставя на специална кука в задната част на корпуса и спускането му във водата става посредством бутон на дистанционното управление.

В лодката е монтиран сонар за риболов Lucky FF918 CWLS с обхват на действие до 300 метра от брега и максимална дълбочина за визуализиране на дънния релеф до 100 метра. Сонара и монитора са с отделно захранване всеки.

Характеристики на сонара:

  • Обхват: До 300 метра
  • Работна дълбочина: От 0.6 до 100 м
  • Честота на сонара - 433.92 MHz
  • Честота на сондата - 200 KHz
  • Ъгъл на излъчване - 45 градуса
  • Екран - Цветен, TFT, 8.89 см
  • Работна температура: От -10 до + 50 градуса
  • Лодката се предлага в три различни цвята на корпуса - черен(black), оранжев(orange) и жълт(lemon yellow).

Гаранция: Да, 1 година

Производител: DEVICT

Image
Image
Image
Image
Image
Image