Производител: DEVICT
Код на продукта: Devict Smono Baitboat + GPS
Наличност: Неналичен
1,501.20 лв. 1,668.00 лв.

Количество:

на 12 вноски по 147.77 лв.

Лодка за захранка Devict Smono Baitboat + GPS

Лодките за захранка от серията Devict Smono са с много компактен размер, тегло и отлични технически характеристики. Корпусът е изработен от устойчива и висококачествена пластмаса, като същевременно е максимално опростен и осигурява лесен достъп за обслужване на моторите или подмяна на акумулаторите. Всички електронни и механични компоненти са с качество и цена, съобразени с международните стандарти.
Контролирането на лодката в обхвата на дистанционното управление е изключително лесно, дори и за начинаещи риболовци. Всяка лодка за захранка е снабдена с ярки и различни по цвят диоди в предната и задната част. Тези светлини ни помагат да се ориентираме за посоката на движение, да добиваме представа как е позиционирана лодката в момента спрямо нашето местоположение (странично, челно или с гръб) при големи разстояния или риболов през тъмните часове на денонощието.
Движението във водата се осъществява с помощта на безшумен електромотор с ниска консумация, който е захранван от 2 акумулатора със самостоятелен капацитет 5Ah, като остатъчният заряд в тях може да се следи на цифров дисплей, който е поставен на корпуса на лодката. Всяка лодка може да пренася без опасност от преобръщане до 1 кг протеинови топчета, царевица, семена или други риболовни захранки на разстояние до 350 метра, в зависимост от метеорологичните условия.
Компактният корпус, ниското тегло (около 4 кг) и сакът за транспорт в комплекта прави тази лодка желан спътник в риболовните излети на всеки практикуващ риболов на шаран.
Този модел е оборудван с GPS, с помощта на който запаметявате вашите позиции за риболов.

  • Лодката се предлага в три различни цвята на корпуса - черен (black), оранжев (orange) и жълт (lemon yellow).
  • Гаранция: 1 година
  • Производител: Devict
Image
Image
Image
Image
Image
Image