Производител: DEVICT
Код на продукта: Scata baitboat
Наличност: В наличност
1,638.90 лв. 1,821.00 лв.

Количество:

на 12 вноски по 161.32 лв.

Лодка за захранка DEVICT SCATA Baitboat Lithium Batteries

 DEVICT SCATA Bait Boat е последната лодка за риболов на марката от висок клас и литиеви акумулатори. Притежава голям и много стабилен корпус, снабден 6 предни  светлини и два задни габарита. Задвижването се осъществява посредством два отделни, безшумни електромотора, захранвани от два литиеви акумулатора 7.4V/12Ah, остатъчния им заряд се следи на дисплей, който е поставен в задната част на корпуса. Транспортираното количество захранка, царевица, семена или протеинови топчета може да достигне 4кг наведнъж. Те могат да се разпределят в два отделни контейнера, които се отваряте от дистанционното управление посредством серво мотори.

 Контролирането на лодката в обхвата на дистанционното управление е изключително лесно дори и за начинаещи риболовци. Всяка лодка за захранка е снабдена с ярки и различни по цвят диоди в предната и задната част. Тези светлини ни помагат да се ориентираме за посоката на движение, да добиваме представа как е позиционирана лодката в момента спрямо нашето местоположение ( старнично, челно или с гръб) при големи разстояния или риболов през тъмните часове на денонощието. Като екстра е добавена и възможност за включване на светлините от дистационното управление при необходимост, което е с обхават от 350 до 500м.

 Корпусът е изработен от устойчива и висококачествена пластмаса, като същевременно е максимално опростен и осигурява лесен достъп за обслужване на моторите или подмяна на акумулаторите. Всички електронни и механични компоненти са с качество и цена съобразени с международните стандарти. Лодката е с много висок клас на мореходност - 6, което позволява използването и не само в затворени водоеми и реки, но и в море, където условията са други.

 Пригодена е за нанасяне на 3 шаранджийски пръчки едновременно - двата от монтажа се поставят в контейнерите и се спускат на дъното след тяхното отваряне от дистанционното управление, третият монтаж се поставя на специално жило в средата на задната част. Освобождава се от дистанционното управление на необходимото място.

Пробегът на лодката е значително висок - до 5 часа непрекъснато движение, в зависимост от вълнението във водоема. Дистанционното управление е DE-SR07, висок клас, тъч-дисплей, осветление и зареждаща се батерия през микро USB букса. Нейното работно напрежение е 3.7V и е с капацитет 3200 mAh, 11.84Wh. По този начин отпада необходимостта да се носят допълнителни батерии за подмяна, може да се зарежда от компютър или зарядно за мобилен телефон в автомобил.

Лодката се предлага в черен цвят на корпуса.

Гаранция - 1 година

Производител: DEVICT

Характеристики:

  • Брой контейнери - 2 бр
  • Вместимост - 4 кг
  • Захранване: литиеви батерии - 2бр. по 7.4v ( 12ah )
  • Клас на мореходност: 5 - 6 клас
  • Обхват: до 500 м
  • Работна честота: 2.4 GHz
  • Размер на лодката: 75 x 48 x 29
  • Скорост на движение: от 1 до 2 м в секунда
  • Транспортен сак ( включен в комплекта )
  • Цвят - черен ( black )Image
Image
Image
Image
Image
Image