Производител: DEVICT
Код на продукта: Devict Smono + сонар LUCKY FF918
Наличност: В наличност
1,169.10 лв. 1,299.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

на 12 вноски по 115.08 лв.

Лодка за захранка Devict bait boat + монтиран сонар LUCKY FF918
Лодките за захранка от серията Devict Smono са с много компактен размер, тегло и отлични технически характеристики. Корпусът е изработен от устойчива и висококачествена пластмаса, като същевременно е максимално опростен и осигурява лесен достъп за обслужване на моторите или подмяна на акумулаторите. Всички електронни и механични компоненти са с качество и цена съобразени с международните стандарти.
Контролирането на лодката в обхвата на дистанционното управление е изключително лесно дори и за начинаещи риболовци. Всяка лодка за захранка е снабдена с ярки и различни по цвят диоди в предната и задната част. Тези светлини ни помагат да се ориентираме за посоката на движение, да добиваме представа как е позиционирана лодката в момента спрямо нашето местоположение (странично, челно или с гръб) при големи разстояния или риболов през тъмните часове на денонощието.
Движението във водата се осъществява с помощта на безшумен електромотор с ниска консумация, който е захранван от 2 акумулатора със самостоятелен капацитет 5Ah, като остатъчният заряд в тях може да се следи на цифров дисплей, който е поставен на корпуса на лодката.  Всяка лодка може да пренася без опасност от преобръщане до 1 кг протеинови топчета, царевица, семена или други риболовни захранки на разстояние до 350 метра, в зависимост от метеорологичните условия.
Лодката се предлага в три различни цвята на корпуса - черен (black), оранжев (orange) и жълт (lemon yellow).
Гаранция: 1 година
Производител: DEVICT
В лодката е монтиран сонар за риболов Lucky FF918 CWLS с обхват на действие до 300 метра от брега и максимална дълбочина за визуализиране на дънния релеф до 100 метра. Сонарът и мониторът са с отделно захранване всеки.
Техническите параметри на сонара накратко са:
- Захранване: от 11 до 13 волта (1 х 0.8 Аh, 1 x 1.2 Ah + зарядно за тях)
- Обхват: до 300 метра
- Работна дълбочина: от 0.6 до 100 м
- Честота на сонара: 433.92 MHz
- Честота на сондата: 200 KHz
- Ъгъл на излъчване: 45 градуса
- Екран: цветен, TFT, 8.89 см
- Работна температура: От -10 до +50 градуса

Image
Image
Image
Image
Image
Image