Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
75
144
Цвят
72
822
259
262
Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BN-360S Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BN-360SТази моторна лодка с надуваем кил и твърдо,сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости е от най-спортната серия на „Барк”. На нея може да се монтира двигател с мощност до ..
Надуваема лодка BN-330S Надуваеми лодки
Надуваема лодка BN-330SПо скоростни възможности тази лодка се доближава до съзтезателните спортни лодки. Това е лодка с надуваем кил и твърдо ,сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости. На нея може да ..
Надуваема лодка Bark BN-310S Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BN-310SТази моторна лодка с надуваем кил и твърдо,сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости е от най-спортната серия на „Барк”. На нея може да се монтира двигател с мощност до 10 к..
Надуваема лодка Bark BT-450S Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT-450SНай-голямата моторна лодка „Барк” с надуваем кил и твърдо,сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости, благодарение на отлично изчислените пропорции има висока мореходност и м..
Надуваема лодка Bark BT-420S Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT-420SВъпреки солидната си дължина, тази лодка с с надуваем кил и твърдо,сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости, благодарение на отлично изчислените пропорции има висока морехо..
Надуваема лодка Bark BN-390S Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BN-390SВъпреки солидната си дължина, тази лодка с с надуваем кил и твърдо,сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости, благодарение на отлично изчислените пропорции има висока морехо..
Надуваема лодка Bark BT-360S Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT-360SТази лодка с надуваем кил и твърдо ,сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости е особено комфортна за всякакви методи на риболов от двама души,но е напълно удобна и за четири..
Надуваема лодка Bark BT - 330S Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT - 330SТова е лодка с надуваем кил и твърдо ,сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости. На нея може да се монтира двигател с мощност до 15 конски сили.Тя показва отлично управлен..
Надуваема лодка Bark BT - 310S Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT - 310SТова е лодка с надуваем кил и твърдо ,сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости. На нея може да се монтира двигател с мощност до 15 конски сили.Тя показва отлично управлен..
Надуваема лодка Bark BT - 330 Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT - 330Това е надуваема моторна лодка с оребрено дъно и стационарна транцева дъска. На нея може да се монтира двигател с мощност до 15 конски сили. Лодката има отлична управляемо..
Надуваема лодка Bark BT - 310 Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT - 310Това е надуваема моторна лодка с оребрено дъно и стационарна транцева дъска. На нея може да се монтира двигател с мощност до 10 конски сили. Лодката има отлична управляемо..
Надуваема лодка Bark B - 280P Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark B - 280PТова е най-леката триместна гребна лодка „Барк”. На килограми е по-лека дори от доста модели двуместни надуваеми лодки. Но за сметка на това има внушителна товароподемност..
Надуваема лодка Bark BT - 290S Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT - 290SТова е лодка с надуваем кил и твърдо, сгъваемо дъно от водоустойчиви плоскости. На нея може да се монтира двигател с мощност до 10 конски сили. Тя показва отлично управле..
Надуваема лодка Bark BT - 270 Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT - 270Най-леката и компактна моторна надуваема лодка „Барк” със стационарна транцева дъска. На нея може да се монтира двигател с мощност до 3,3 конски сили. Лодката има отлична ..
Надуваема лодка Bark BT - 290 Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark BT - 290Това е надуваема моторна лодка с оребрено дъно и стационарна транцева дъска. На нея може да се монтира двигател с мощност до 8 конски сили. Лодката има отлична управляемос..
Надуваема лодка Bark B - 300NP Надуваеми лодки
Надуваема лодка Bark B - 300NPТази гребна лодка съчетава достойнствата на моделите B-300N и B-300P, с разликата,че тази е оборудвана с транцева дъска. На нея може да се монтира двигател с мащност до 3..
Показани 1 от 16 | 46 (3 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image