Производител: DEVICT
Код на продукта: Devict Catamaran Baitboat
Наличност: В наличност
1,574.10 лв. 1,749.00 лв.

Количество:

на 12 вноски по 154.94 лв.

Лодка за захранка Devict Catamaran Baitboat

Лодката за захранка DEVICT CATAMARAN Bait Boat е лодка за риболов от луксозен клас. Притежава голям и много стабилен корпус, снабден със светлини. Задвижването се осъществява посредством два отделни, безшумни електромотора, захранвани от два акумулатора 6V/12Ah, остатъчния им заряд се следи на дисплей, който е поставен в задната част на корпуса. Транспортираното количество захранка, царевица, семена или протеинови топчета може на надхвърли 5 кг наведнъж. Те могат да се разпределят в два отделни контейнера отварящи се от дистанционното управление посредством серво мотори.

Контролирането на лодката в обхвата на дистанционното управление е изключително лесно дори и за начинаещи риболовци. Всяка лодка за захранка е снабдена с ярки и различни по цвят диоди в предната и задната част. Тези светлини ни помагат да се ориентираме за посоката на движение, да добиваме представа как е позиционирана лодката в момента спрямо нашето местоположение (странично, челно или с гръб) при големи разстояния или риболов през тъмните часове на денонощието. Като екстра е добавена и възможност за включване на светлините от дистанционното управление при необходимост, което е с обхват до 500 м.

Корпусът е изработен от устойчива и висококачествена пластмаса, като същевременно е максимално опростен и осигурява лесен достъп за обслужване на моторите или подмяна на акумулаторите. Всички електронни и механични компоненти са с качество и цена съобразени с международните стандарти. Лодката е с много висок клас на мореходност - 6, което позволява използването й не само в затворени водоеми и реки, но и в море, където условията са други.

Пригодена е за нанасяне на до 3 шаранджийски въдици едновременно - два от монтажите се поставят в контейнерите, а третият се поставя на специална кука в задната част на корпуса и спускането му във водата става посредством бутон на дистанционното управление.

Съществува възможност за ъпгрейд на базовия модел с поставяне на безчеткови двигатели, литиеви акумулатори на лодката , поставяне на GPS модул Devict Autopilot G2.0 или комбиниран Devict Fishing Robot R2.0, който съвместява в себе си комбинация от GPS и риболовен сонар. Данните от GPS-а и сонара можете да преглеждате и запаметявате на вашия мобилен телефон или таблет посредством специално приложение на компанията, което се изтегля от Google Play.

Лодката се предлага в три различни цвята на корпуса - черен (black), оранжев (orange) и жълт (lemon yellow).

 • Гаранция: 1 година
 • Производител: Devict
 • Контейнери - 2 броя
 • Товароносимост - 5 кг
 • Обхват - от 350 до 500 м
 • Скорост - до 2 м в сек.
 • Размери - 83/52,3/30 см
 • Захранване - 2 бр. батерии по 6V/12AH
 • Захранване дистанционно - литиева батерия / 3.7V /
 • Клас на мореходност - 5-6 клас
 • Работна честота - 2,4 GHzImage
Image
Image
Image
Image
Image