Производител: DEVICT
Код на продукта: Catamaran Baitboat + Fishing Robot R 2,0
Наличност: В наличност
3,534.30 лв. 3,927.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

на 12 вноски по 347.89 лв.
Лодка за захранка Devict Catamaran Baitboat + Devict Fishing Robot R 2,0 + Литиеви батерии + Безчеткови мотори + Всички екстри за модела
Лодката за захранка DEVICT CATAMARAN Bait Boat е лодка за риболов от луксозен клас. Притежава голям и много стабилен корпус, снабден със светлини. Задвижването се осъществява посредством два отделни, безшумни електромотора, захранвани от два акумулатора 6V/12Ah, остатъчният им заряд се следи на дисплей, който е поставен в задната част на корпуса. Транспортираното количество захранка, царевица, семена или протеинови топчета може на надхвърли 5 кг наведнъж. Те могат да се разпределят в два отделни контейнера, отварящи се от дистанционното управление посредством серво мотори.
Контролирането на лодката в обхвата на дистанционното управление е изключително лесно дори и за начинаещи риболовци. Всяка лодка за захранка е снабдена с ярки и различни по цвят диоди в предната и задната част. Тези светлини ни помагат да се ориентираме за посоката на движение, да добиваме представа как е позиционирана лодката в момента спрямо нашето местоположение (странично, челно или с гръб) при големи разстояния или риболов през тъмните часове на денонощието. Като екстра е добавена и възможност за включване на светлините от дистанционното управление при необходимост, което е с обхват до 500 м.
Корпусът е изработен от устойчива и висококачествена пластмаса, като същевременно е максимално опростен и осигурява лесен достъп за обслужване на моторите или подмяна на акумулаторите. Всички електронни и механични компоненти са с качество и цена, съобразени с международните стандарти. Лодката е с много висок клас на мореходност - 6, което позволява използването й не само в затворени водоеми и реки, но и в море, където условията са други.
Пригодена е за нанасяне на до 3 шаранджийски въдици едновременно - два от монтажите се поставят в контейнерите, а третият се поставя на специална кука в задната част на корпуса и спускането му във водата става посредством бутон на дистанционното управление.
Този модел е оборудван с безчеткови мотори, литиеви акумулатори на лодката и дистанционното управление, комбиниран Devict Fishing Robot R2.0 , който съвместява в себе си комбинация от GPS и риболовен сонар. Данните от GPS-а и сонара можете да преглеждате и запаметявате на вашия мобилен телефон или таблет посредством специално приложение на компанията, което се изтегля от Google Play.
  • Гаранция: 1 година
  • Производител: Devict
  • Контейнери - 2 броя
  • Товароносимост - 5 кг
  • Обхват - от 350 до 500 м
  • Скорост до 2 м в сек.
  • Размери - 83/52,3/30 см
  • Захранване - 2 бр. батерии по 6V/12Ah

Image
Image
Image
Image
Image
Image