Производител: FOX
Код на продукта: CBX091
Наличност: В наличност
141.00 лв. 156.80 лв.

Количество:

Кутия Fox “Loaded” Medium Tackle Box

Новата Fox Tackle Box обхваща легендарната концепция Fox F-Box , вдъхновена от предлагането на пазара и новите идеи, което я подрежда в челните редици за дизайн на кутии.
Използвайки целия капак като допълнително място за съхранения на такъми, достигаме максимален капацитет, докато запазваме кутията възможно най-компактна. Капакът разполага с 37 отделения, подобрени закачени панти и опушено матирани капачета, позволяващи вътре продуктите да се виждат. Освен всичко, включени са и стикери, с които да обозначавате съдържанието, за по-бързо идентифициране. Когато отваряте кутията, капакът спира точно на 180 градуса, това ви дава възможност да използвате капака като място за работа. Капакът разполага и с място, както от вътрешната, така и от външната страна, за опъване на монтажа.
Основата на Tackle Box е проектирана така, че да побере всички нови стандартни и XL кутии за вътрешно съхранение, Adjustable Compartment Кутии, Кутии за куки плюс гениалните Leader Racks в Стандартен и XLразмер.
Кутията разполага с 3 дълги, 2 къси и 1 среден разделител; подвижни са и могат да се отделят от основата, позволявайки ви да ги размествате до предпочитаната от вас конфигурация. Размерът на разделителите е внимателно обмислен, за да се възползвате максимално от наличното пространство, като в същото време гарантират, че кутийките няма да се разпилеят в пространството, придържайки всички такъми ефективно. В тази кутия могат да се поберат перфектно от всички материали и инструменти за монтажи до по-големи шпули тип лидер.

За направата на Tackle box е използван VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) - в случай на намокряне на елементите в кутията, той помага за забавяне на корозията.

Размери: 27 x 19 x 7 см

Кутията се доставя оборудвана със следните аксесоари:

  •    2 x Големи разделители, 2 x Малки разделители, 1 x Сплитер и 1 x Хоризонтален
  •    1 x 4 Вътрешни отделения за кутия
  •    1 x 6 Вътрешни отделения за кутия
  •    1 x Стойка за лидер
  •    3 x кутии за куки
  •    Пакет със стикери
Image
Image
Image
Image
Image
Image