Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
11
Размер
105
107
109
111

Риболовни куки Korda

Вързани куки Korda Loop Rigs Klor Korda
Вързани куки Korda Loop Rigs KlorГотови вързани куки Korda Klor завършващи с примка. Създадени, за да Ви дадат лесен начин за бърза смяна на Вашата кука в стил клуп в клуп, за да създадете перфек..
Куки Korda Klor Korda
12.70 лв.
Куки Korda KlorМоделът Klor е създаден и проектиран от експертите с идеята да се постигне агресивна, силна и бързо завъртаща се кука с отличен потенциал и възможност за употреба в множество монтажи. И..
Куки Korda Mixa Korda
0.00 лв.
Шаранджийски куки Korda MixaШаранджийски куки KORDA MIXA. Изключително остри, подходяща форма за риболов на ZIG-RIG ,риболов на плувка или с повдигната стръв.Производител: Korda - UKРазфасовка - 10 бр..
Куки Korda Kaptor Kurv Shank Korda
Korda Kaptor Kurv Shank е много остра и солидна кука. Ухото е под ъгъл от 15 градуса, за да се обърне куката бързо, и за да се увеличи ефективността при използването на термо-свиваем шлаух върху ..
Куки Korda Krank X РИБОЛОВНИ КУКИ
Куки Korda Krank X XX модела е по-тежък и по-дебел от обикновените модели и предлага ненадмината здравина и издръжливост за големи риби. Със съща..
Куки Korda Kurv Shank XX РИБОЛОВНИ КУКИ
Куки Korda Kurv Shank XX XX модела е по-тежък и по-дебел от X моделите и предлага ненадмината здравина и издръжливост за големи риби.Разфасовка - 10 б..
Куки Korda Wide Gape XX РИБОЛОВНИ КУКИ
Куки Korda Wide Gape XX XX модела е по-тежък и по-дебел от X моделите и предлага ненадмината здравина и издръжливост за големи риби.Разфасовка - 10 бр..
Куки Korda Kurv Shank РИБОЛОВНИ КУКИ
 Korda Kurv Shank - куки с тефлоново покритие.Разфасовка - 10 бр. в пакет..
Куки Korda Kamakura Krank Korda
Куки Korda Kamakura KrankЧисто новите Kamakura куки от Korda са зашеметяващо остри куки, заточени до изключително висока толерантност. 3 години в разработки...Когато отворите пакета ще забележите две ..
Куки Korda Kamakura Wide Gape РИБОЛОВНИ КУКИ
Куки Korda Kamakura Wide GapeЧисто новите Kamakura куки от Korda са зашеметяващо остри куки, заточени до изключително висока толерантност. 3 години в разработки...Когато отворите пакета ще забележите ..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image