Производител: NGT
Код на продукта: Profiler 9+1BB
Наличност: В наличност
381.06 лв. 438.00 лв.

Количество:

на 12 вноски по 37.51 лв.

Комплект шарански макари NGT Profiler 9+1BB
NGT представя новата си серия шарански макари Profiler, която приковава вниманието от пръв поглед. Моделът е с превъзходен дизайн в матов графитен цвят с черни елементи. Шпулата и дръжката също са в черен цвят. Добавена е прецизна дървена ръкохватка с оптимална форма и размери.

NGT Profiler Big Pit притежава куп преимущества, които правят макарата конкурентна на много от по-скъпите модели на доказани брандове. Характеризира се с компактни размери и сравнително ниско тегло, независимо от завидния капацитет влакно на шпулата.

Подходяща е както за риболов на по-голяма дистанция с нанасяне, така и на средна дистанция със замятане от ръка. За далечния и точен кастинг основно значение има равномерното, с успоредни намотки редене на влакното.

Стоманената основна ос, системата за редене с безконечен винт (WormShaft), олекотената метална шпула, системата за защита от попадане на влакното под шпулата, изключително прецизният преден аванс и невероятно гладкият ход са само част от достойнствата на тази великолепна макара.

Макарата NGT Profiler Big Pit Quick Drag Casting Reel се предлага с впечатляваща система от сачмени лагери 9+1, осигуряваща плавно и бързо реагиране. Разполага и със здрава и издръжлива система за плъзгане, идеална за тези, които обичат да ловят големи шарани. Със своята алуминиева конструкция, тази макара е идеална за тези, които искат най-доброто.

Разполага с изцяло метално тяло, което е важно за стабилността на механизма. Има доста високо ниво на защита от проникване на вода, посредством гумени мембрани. Две метални шпули с бърз адекватен карбонов аванс и по два метални клипса с пружина. Драг-регулаторът е трилъчев и се доказа, че е доста удобен. Ролката на бигела е керамична и позволява да се работи с плетени влакна. Подпряна е на два лагера и в нея има разделител. Реденето си е характерното с „червяк“, подпрян на два лагера. Каретката обхваща целия „червяк“, което пък позволява да не се губи съосие под товар и оттам да се компрометира системата. Самата каретка е стабилизирана от две направляващи, което също е важно за силовите макари. Короната е прецизна отливка от ЦАМ без шупли. Използваните лагери са неръждаеми. И това, което прави една макара да държи във времето и да е ОК механизмът, е вторият лагер на пиньона, за да е подпряна работната зона на зъбите от двете страни!   За макара в бюджетния сегмент дори са сложили гайката на ротора да е с лагер и тефлонова вложка в него, както и мембрана, за да предпазва от вода и замърсявания.

Технически характеристики:

  • Брой лагери - 10 бр.
  • Предавателно число - 4.1:1
  • Капацитет на шпулата: 0.26 мм - 360 м
  • Тегло - 530 грImage
Image
Image
Image
Image
Image