Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
15
61
33
171
16
14
213
17
67
12
19
137
45
217
222
22
234
23
Размер в мм
222
223
Размер
76
77
Кофи, легени, сита
Сито за кутия Sensas Bait Box Riddle Кофи, легени, сита
Сито за кутия Sensas Bait Box RiddleРазмери - 16 х 16 смДиаметър на дупката:M - 1.9 ммL - 2.4 мм..
Сгъваема кофа Fil Fishing Collapsible Bucket - 10 L Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа Fil Fishing Collapsible Bucket - 10 LИзработена от здрава гума в комбинация с пластмаса.Изключително компактна за улеснение при транспорт.Обем - 10 л..
Кофа за жива стръв Plastilys 7 л Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastilys 7 лУдобна двойна овална кофа - вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата и с капак, а външната кофа е плътна, като може да се използва за различни дейности. Дръжки..
Футер Fil Fishing Eva Bowl Кофи, легени, сита
Футер Fil Fishing Eva BowlВисококачествен EVA контейнер предназначен за подготвяне на захранка, спод миксове, пелети и всякаква друга стръвЛесен за почистване и употребаРазполага със здрави странични ..
-10%
Стойка за кофа  Fox Spomb Single Bucket Stand Kit Шаранджийски
Стойка за кофа  Fox Spomb Single Bucket Stand KitЗдрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е предназначена да побира 1..
Кофа за жива стръв  Plastilys 7 л + помпа Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв  Plastilys 7 л + помпаКофа от две части с помпичка - състои се от плътна кофа с метална дръжка, кофа на решетка с дръжка и капак за бърз достъп и помпичка за въздух.Капацитет -..
Кофа Fox Camo Bucket 10 Л Кофи, легени, сита
Кофа Fox Camo Bucket 10 ЛМощен дизайн с метална дръжкаИдеални за носене на стръвта до и от мястото за ловенеКвадратната форма ги прави по-лесно да се ..
Сгъваема кофа Fox Collapsable water bucket Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа Fox Collapsable water bucketСгъваемата кофа за вода е практичен риболовен аксесоар, който не заема място във вашия багаж. Перфектна за съхранение на риба, почистване на ръце, смесване на..
Сгъваема кофа с въже Delphin Cubo 5 л Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа с въже Delphin Cubo 10 лDelphin Cubo е практична кофа, изработена от водоустойчив EVA материал с минимални транспортни размери, благодарение на което не заема почти никакво място във ваш..
Кофа Sensas Club 15 Л Кофи, легени, сита
Кофа Sensas Club 15 ЛКофа за транспортиране и миксиране на захранка.Обем - 15 Л ..
Бака Sensas 40 Л Кофи, легени, сита
67.20 лв.
Бака Sensas 40 ЛИдеална за овлажняване и миксиране на големи количества захранка. Произведена от здрава и качествена пластмаса.(ситото на снимката не е включено в цената)Обем - 40 Л..
Кофа Sensas 25 Л Кофи, легени, сита
49.40 лв.
Кофа Sensas 25 ЛПерфектна за миксиране и транспортиране на захранка. Произведена от здрава и качествена пластмаса.Обем - 25 Л..
Кофа Sensas 17 Л Кофи, легени, сита
33.50 лв.
Кофа Sensas 17 ЛПерфектна кофа за миксиране и транспортиране на захранка.Обем - 17 Л..
Kапак за кофа Sensas 25 Л Кофи, легени, сита
Kапак за кофа Sensas 25 ЛПредпазва захранката ви от дъжд и слънце. ..
Сито Extra Carp RIDDLE Blue Кофи, легени, сита
Сито Extra Carp RIDDLE BlueДиаметър - 30 смДупка - 3 мм..
Кофичка за вода Colmic Moby Кофи, легени, сита
Кофичка за вода Colmic MobyСлучвало ли ви се е да сте за риба на някой висок бряг и да не можете да си вземете вода за разбъркване на подхранката? Сигурно.Ако имате тази удобна и практична вещ обаче, ..
Органайзер за кофа Fox Bucket Insert Кофи, легени, сита
Органайзер за кофа Fox Bucket InsertДизайн с три отделения. Разделя и организира справянето с предмети и стръвта. Формована хватка за лесно отстраняване. Органайзерът може да седи на ръ..
Кофа Fox Camo Bucket 5 Л Кофи, легени, сита
Кофа Fox Camo Bucket 5 ЛМощен дизайн с метална дръжкаИдеални за носене на стръвта до и от мястото за ловенеКвадратната форма ги прави по-лесно да се п..
Кофа Fox Camo Bucket 17 Л Кофи, легени, сита
Кофа Fox Camo Bucket 17 ЛМощен дизайн с метална дръжкаИдеални за носене на стръвта до и от мястото за ловенеКвадратната форма ги прави по-лесно да се ..
Футер за захранка NGT Camo Bait Bin Кофи, легени, сита
Футер за захранка NGT Camo Bait BinЧанта за стръв NGT Bait Bin Bag with Handles - 325 е луксозен контейнер за примамки, които е идеален за смесване и съхраняване на частици, топчета и пелети.&nbs..
Сито Fil Fishing Riddle Кофи, легени, сита
Сито Fil Fishing RiddleДиаметър - 32 смПредлага се в два размера на окото: 4 и 6 мм..
Кофа за жива стръв 25 литра кръгла+помпа Plastilys Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв 25 литра кръгла+помпа PlastilysЗдрава двойна кофа с метална дръжка. Вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата, капак за бърз достъп и пластмасова дръжка. Външната кофа е плъ..
Кофа с капак 20L Първенец Кофи, легени, сита
Кофа с капак 20L ПървенецЗдрава и качествена кофа с вместимост от 20L + капак.Размери: 27 x 40 смПроизведена в България...
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art.115 Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art.115Обем - 3 литра..
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art. 116 / 7 л. Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art. 116 / 7 л.Обем -  7 л...
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art.116 / 12 л Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art. 116 / 12 л.Обем - 12 л...
Сгъваема кофа с въже Balzer Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа с въже BalzerУдобна, лека и компактна сгъваема кофа. Въжето към кофата е с дължина от 9.50м, което я прави подходяща за високи и стръмни брегове до които трудно се осигурява достъп.Разме..
Кофа за жива стръв 7 л с метална дръжка Plastilys Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв 7 л с метална дръжка PlastilysКофа от две части - състои се от плътна кофа с метална дръжка и кофа на решетка с дръжка и капак за бърз достъп. Вместимост - 7 литра...
Кофа Plastica Panaro 12л Кофи, легени, сита
Кофа Първенец 20 лПолипропиленова кофа без дръжка.Обем - 20 лЦвят - Син..
Кофа за вода NGT Waterproof PVC Water Bucket Кофи, легени, сита
Кофа за вода NGT Waterproof PVC Water BucketNGT разработиха собствена PVC кофа за вода. Тази 100% водоустойчива кофа е идеална за бързо придвижване на водата и изсипване върху рибата, докато е на..
Футер за захранка NGT Bait Bin Bag With Handles - 325 Чанти и сакове
Чанта за стръв NGT Bait Bin Bag with Handles - 325 е луксозен контейнер за примамки, които е идеален за смесване и съхраняване на частици, топчета и пелети. Кофата за примамки е изработена от пол..
Комплект Drennan Bait System 20L - 4 части Кофи, легени, сита
Комплект Drennan Bait System 20L - 4 частиЕлементите са изработени от полутвърд водоустойчив EVA материалЗаоблени краищаПодсилени шевовеОсновното отделение е с подсилени дръжки и капак с ципЛесно за п..
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 5 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 5 литра за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжка.Капаците..
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 12,5 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 12,5 литраЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжк..
Кофа за риболов NGT Round Camo Bucket 5 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Round Camo Bucket 5 литраЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжка.Ка..
Кофа за риболов NGT Round Camo BUCKET 3 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Round Camo BUCKET 3 LitreЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжка.Ка..
Кофа за риболов  NGT Round Camo Bucket 10 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов  NGT Round Camo Bucket 10 litreЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална др..
Футер с прикачно за стол Focus За плувка
Футер с прикачно за стол FocusПрактичен футер за захранка, предназначен за фиксиране върху стол на удобна височина.Диаметър - 22 см..
Футер за захранка NGT Rigid Supreme Groundbait Чанти и сакове
Футер за захранка NGT Rigid Supreme GroundbaitМека кофа - футер за захранка и стръв от NGT, изработена от устойчива на износване и вода материя. Основните предимства са ниското тегло и гъвкавостта на ..
Футер за захранка NGT Deluxe Groundbait Чанти и сакове
Футер за захранка NGT Deluxe GroundbaitМека кофа - футер за захранка и стръв от NGT, изработена от устойчива на износване и вода материя. Основните предимства са ниското тегло и гъвкавостта на стените..
Сито за кофа ForMax Кофи, легени, сита
Сито за кофа ForMaxМного качествено метално сито за пресяване на стръв и захранка. Подходящо за кофа с диаметър до 40 см.  Диаметър на ситото - 33 см.Размер на окото - 3.4 мм..
Сгъваема кофа с въже JVS Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа с въже JVSУдобна и компактна гумена кофа за вода, снабдена с въже и дръжка. Можете да пълните вода в нея, докато сте на брега или върху мост. Удобството при използването на такава кофа е..
Комплект кофа Drennan Bucket System 25 л Кофи, легени, сита
Комплект кофа Drennan Bucket System 25 л Кофа -25 л със здрава и удобна дръжка за носене. Меко покривало с неопренова подплата и двоен цип, разполагащо със специална система за захващане към..
Кофа за захранка + капак Guru Bucket  Кофи, легени, сита
Кофа за захранка + капак Guru Bucket  Произведена от здрава и масивна пластмаса Капацитет: 18 л Идеална за миксиране на големи количества захранка Здрава дръжка Капакът р..
Кофа с леген и капак Carp Pro Кофи, легени, сита
Кофа с леген и капак Carp ProКофа от Carp Pro, предназначена за захранка и стръв, изработена от здрава пластмаса. Подходяща е за смесване, разбъркване и пренасяне на различни риболовни захранки, теста..
Кофа за жива стръв Plastilys Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв PlastilysУдобна двойна кръгла кофа - вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата и с капак, а външната кофа е плътна, като може да се използва за различни дейности.Вместимост ..
Кофа с капак Starbaits 8L Кофи, легени, сита
Кофа с капак Starbaits 8LОбем - 8 л..
Кофа  с капак Starbaits 3,5L Кофи, легени, сита
Кофа  с капак Starbaits 3,5LОбем - 3.5 л..
Шаранджийска кофа + леген Starbaits 21L Кофи, легени, сита
Шаранджийска кофа + леген Starbaits  за риболов с обем 21 литра, снабдена с допълнителен леген и капак. Подходяща е за съхранение и транспортиране на различни подхранки, смеси от семена, протеино..
Показани 1 от 49 | 49 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image