Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
13
12
43
45
23
палатка
380
379
Палатки
-13%
Шатра Nash Bank Life Gazebo Палатки
895.00 лв. 779.00 лв.
Шатра Nash Bank Life GazeboШатра Nash Bank Life Gazebo е центъра на удобството, независимо дали сте на почивка на къмпинг, или да прекарате дълго време под шатрата. Може би най-стабилната и здрава кон..
-13%
Шатра Nash Gazebo Pro Палатки
1,030.00 лв. 896.00 лв.
Шатра Nash Gazebo ProПазарът побеждава концепцията на Nash Bank Life Gazebo, сега с добавени функции и функция за най-удобна риболовна сесия, където и да сте или където и да пътувате по света. Съ..
Колчета за палатка CarpFocus Палатки
Колчета за палатка CarpFocusКомплект допълнителни укрепващи колчета за палатка или навес. Изработени от здрава стомана, с удобна глава (тип свредел), която ще ви помогне да ги забиете дори във най-твъ..
Шаранджийска палатка с покривало Starbaits QG Luxe Pack Палатки
Шаранджийска палатка с покривало Starbaits QG Luxe PackРазработена е с особено внимание към всички детайли за да ви даде максимален комфорт при употреба. Палатката е снабдена с комарници с капаци. Рам..
Шаранджийска палатка Starbaits Partner Bivie Палатки
Шаранджийска палатка Starbaits Partner BivieПроектирана със същия ангажимент за качество, както цялата гама, моделът " Partner " е оборудван с усъвършенствано платно и рамка. Палатката е с козирка, ко..
-15%
Шаранджийска палатка CarpFocus Two Man Bivvy Twin-Skin Палатки
Шаранджийска палатка CarpFocus Two Man Bivvy Twin-SkinПалатката е изключително лека и се сглобява за броени минути от един човек. Удобна, лесна за разгъване с двуслойна конструкция, в комплект със зим..
Шаранджийска палатка CarpFocus Challenger Палатки
Шаранджийска палатка CarpFocus ChallengerНов модел шаранджийска палатка за риболов на "CARP FOCUS" Carp Focus Challenger!Carp Focus предлага истинска революция в областта на палатките на българск..
Броли Starbaits Session One Man Bivie Палатки
Броли Starbaits Session One Man BivieБивито е специално оптимизирано в съотношение качество/цена. Функционален дизайн и просторен обем. Session bivie отговаря на същите изисквания, както целия диапазо..
-20%
Броли CarpFocus Carper Палатки
189.00 лв. 151.00 лв.
Броли CarpFocus CarperCarper предоставя бързо и лесно разпъване и събиране, 5000 мм воден стълб, дъно и колчета в комплекта, калъф за пренасяне! Подходящо като размер за един човек и компактен ба..
-30%
Броли CarpFocus Tornado Палатки
329.90 лв. 230.90 лв.
Броли CarpFocus TornadoПерфектен избор за краткотрайни излети с малко количество багаж и оборудване! Удобно и предпазващо в лоши метеорологични условия. Благодарение на зимното покривало се превръща м..
Шаранска палатка Fox R-Series Giant 2 Man Limmited  Палатки
Шаранска палатка Fox R-Series Giant 2 Man Limmited 210 см - лимитирана серия палатки от класа R, със забележителната височина от 210 см. Шаранска палатка Fox R-Series Giant 2 Man е изключително г..
-12%
Палатка NGT Fortress Bivvy 2 Man Палатки
470.00 лв. 413.60 лв.
Палатка NGT 2 Man Fortress е перфектната палатка за шаранджийски риболов, с уникални цена и качество. Вътре има място за две шаранджийски легла и от двете страни има прикрепени малки джобчета за аксес..
-10%
Палатка NGT 2 Man Double Skinned Bivvy Палатки
Палатка NGT 2 Man Double Skinned Bivvy е една изключителна палатка, подходяща за излети през цялата година. Може да се използва през топлите месеци, също и през студените дни, благодарение на покривал..
Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs Палатки
Колчета за палатка NGT Bivvy PegsДизайнът на тирбушон осигурява безпроблемно забиване на всякакъв вид терен.Отделно, металната част на колчето е изведена отгоре, с цел да може да се начуква без да се ..
-15%
Къмпинг палатка Carp Focus CF-2 Палатки
CF-2 шаранджийска палатка за риболов – Carp Focus. Палатката е произведена от качествен, промазан плат и е предназначена за двама души. Подходяща както за риболов, така и за къмпинг излети. Вратите на..
Къмпинг палатка Starbaits Bivie Two Man Палатки
 Палатка Starbaits Bivie Two ManПалатка за двама души с много здрава конструкция, модел 2017г. Пълен пакет с дъно, комарници, PVC прозорец на вратата и зимно покривало. Изработена е от здрав 210 ..
Показани 1 от 16 | 17 (2 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image