Производител: Shimano
Код на продукта: Shimano Hirame Minnow III 125F
Наличност: В наличност
38.70 лв. 43.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Воблер Shimano Hirame Minnow III 125F

Tова  е плуващ воболер, предназначен за морски риболов, с изключителни кастинг възможности. Резултатен е при риболов на лаврак, лефер, лица, баракуда, майатико, туна и други морски хищници.

Системата за утежнение и баланс (ARC) позволява кастинг до 70 метра, с правилно подбрани въдица, вплетено влакно и макара. Увеличеният обем на тялото му дава голямо предимство, когато ви трябва воблер, който да създава силни вибрации и същевремнно да запазва голяма плаваемост и почти хоризонтално движение във водата. Тази комбинацията го прави идеален за риболов в бурни води и прибой, когато ви трябва стабилно движение без изскачане на повърхността и без потъване под слоя с хищниците. 

Играта на воблера е динамична, а във водата се позиционира с наклон от 15 градуса. При този ъгъл на атака може да се туичва и нагоре и надолу с върха на въдицата. Притежава и собствена игра при равномерна и бърза проводка.

Цветовата гама е съобразена с различните условия на риболов: през деня, при бистра или мътна вода, както и цветове за нощен риболов или мрачно време.

  • Дължина - 12.5 см
  • Тегло - 23 гр
  • Дълбочина на газене - 0.5 - 1.0 м
  • Тип - Плуващ
  • Цвят - 01Т

Image
Image
Image
Image
Image
Image