Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
83
15
165
94
56
Грижа за такъма
Смазка за макара Reel Lube Grease art. 554 Грижа за такъма
Смазка за макара Reel Lube Grease art. 554Stonfo Reel Lube Grease представлява силиконова грес, идеална за смазване и защита на метални части от корозия.Разфасовка - 15 гр..
Смазка за макара Lubricant Oil art. 549 Грижа за такъма
Смазка за макара Lubricant Oil art. 549Stonfo Lubricant Oil е специална смазка за риболовна макара.Разфасовка - 10 гр..
Спрей за плетено влакно Tubertini Vulkan Грижа за такъма
Спрей за плетено влакно Tubertini VulkanVulkan е смазка без разтворители, която защитава, укрепва, предпазва от триене, намаля шума при работа, повишава дистанцията при замятане и удължава живота ..
Антикорозионен спрей Ardent Reel Guard Corrosion  Грижа за такъма
Антикорозионен спрей Ardent Reel Guard Corrosion Aнтикорозионен спрей с чиято помощ ще предотвратите корозията по морската екипировка. Едно постижение на инжинерната технология, предлагащо несрав..
Смазка за лагери Balzer Reel Oil Грижа за такъма
Смазка за лагери Balzer Reel OilРазфасовка - 20 мл..
Комплект за поддръжка на макари Ardent SW Cleaning Kit Грижа за такъма
Комплект за поддръжка на макари Ardent SW Cleaning KitКомплект за поддръжка на макари Ardent SW Cleaning KitПредоставя всичко необходимо за почистване и поддръжка на макари след риболов в солена вода...
Смазка за макари Reel Grease - Penn 7 гр Грижа за такъма
Смазка за макари Reel Grease - Penn 7 грPenn Precision Reel Grease е специален грес, който предпазва от износване механизмите на вашата любима макара. Подходящ за смазване на лагерите и всички ме..
Смазка за макари Penn Reel Grease  Грижа за такъма
Смазка за макари Penn Reel Grease Penn Precision Reel Grease е специален грес, който предпазва от износване механизмите на вашата любима макара. Подходящ за смазване на лагерите и всички..
Смазка за макари Balzer Rollenfett Грижа за такъма
Смазка Balzer RollenfettBalzer Rollenfett ви представя едно от най- добрите постижения в областта на новите технологии. Навлиза дълбоко в лагерите като ги смазва отлично.  Balzer Rollenfett предо..
Ardent Reel Butter Grease грес за макара Грижа за такъма
Ardent Reel Butter Grease грес за макараReel Butter Greese е високотехнологична синтетична грес. Разработена е специално за да може да поддържате частите на вашите риболовни макари в безупречно състоя..
Ardent Rod kleen cleaner препарат за почистване на риболовни пръти Грижа за такъма
Ardent Rod kleen cleaner препарат за почистване на риболовни прътиRod kleen cleaner е превъзходна смазка за почистване на всички видове риболовни пръчки. Използва се за премахване натрупването на всич..
Ardent Reel Kleen Cleaner за почистване на макара Грижа за такъма
Ardent Reel Kleen Cleaner за почистване на макариArdent Reel Kleen  е разработен специално за да можете да почистите вашите макари. С негова помощ ще разтворите старите смазки или останалата грес..
Ardent Line butter смазка за влакно Грижа за такъма
Ardent Line butter смазка за влакноПогрижете се за вашето влакно с помощта на Ardent Line Butter. С негова помощ ще запазите здравината на влакното и ще постигнете максималната далечина на замятане, н..
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image