Formax Rig Master 50 м
Formax Rig Master 50 мFormax Rig Master е прозрачно монофилно влакно, изработено и направено от високотехнологичен и качествен полимер. Подходящо за изработването на различни поводи, поводни линии и м..
Адаптор за подвижна плувка Formax Power Swivel
Адаптор за подвижна плувка Formax Power SwivelРазмер - SТест издръжливост - 12 кгРазфасовка - 10 бр. в опаковка..
Алайнери Formax Line aligner
Алайнери Formax Line alignerАлайнери, необходими за направата на вашия шаранджийски монтаж. Разфасовка - 10 бр. в пакет..
Анти-оплитащи конуси ForMax Anti Tangle Sleeve
Анти-оплитащи конуси ForMax Anti Tangle SleeveСиликонови противооплитащи конуси за вирбели и бързи връзки. Импрегнацията им с меко олово Ви гарантира, че монтажът ще бъде далеч от основната ..
Воблер ForMax Attack 12 см 16.5 гр
Воблер ForMax Attack 12 см 16.5 грДължина - 12 смТегло - 16.5 грДълбочина на газене до 1.5 мТип - Плуващ..
Въдица спининг ForMax Tornado Spin
Въдица спининг ForMax Tornado SpinМодел, предназначен за истинско удоволствие от спининг риболова. Добре балансиран, с бърза акция, той е с висока ефективност и завидна чувствителност на върха. Има ко..
Въдица телемач ForMax Tornado Sea
Въдица телемач ForMax Tornado Sea Здрава телескопична пръчка, изработена от IM10 карбон, предназначена за морски риболов. SiC водачи, качествен макародържач и дръжка в комбина..
Дръжка за кеп For Max Black
Изключително здрава, алуминиева дръжка за кеп - Formax Black.Стандартна резба, подходяща за всички видове глави. Може да сеупотребява на различни дължини, посредством леко завъртане на дръжката.Максим..
Живарник - торба
Живарник - торбаЖиварник за съхранение на рибата.Дължина - 1.0 мШирина - 50 см..
Живарник Телен
Живарник ТеленТелен живарник, който може компактно да се прибере, за да не заема място, когато не се употребява. Предлага се в различни размери, като посочените стойности се отнасят за диаметър (в най..
Комплект инструменти Formax Tools set
Комплект инструменти Formax Tools setКомплект, съдържащ всичко необходимо за вашия шаранджийски риболов.Съдържа:1 бургия3 игли за стръвПула за стягане на монтажиНожица..
Кутия за поводи ForMax
Кутия за поводи ForMaxКутията позволява бърз и лесен достъп до монтажите и поводите, без те да се заплитат или закачат, посредством 10-те EVA ролки за навиване...
Кутия за стръв ForMax
Кутия за стръв ForMax - цвят жълт със зелен капак.Обем - 0.500 лРазмери - 16 x 6.5 см..
Куфар ForMax
26.00 лв.
Куфар ForMax на три ниваКуфар за аксесоари с два рафта. Произведен от много здрава пластмаса, устойчива на износване и всякакви външни влияния. Разполага с много отделения и достатъчно място за подреж..
Куфар ForMax A 013
Куфар ForMax A 013Куфар, произведен от висококачествена, устойчива на износване пластмаса. Предназначен да побере и съхрани необходимите Ви риболовни аксесоари. Зад предния му капак са монтирани четир..
Куфар ForMax GR-B 002
Куфар ForMax GR-B 002Интересно проектиран пластмасов куфар на три нива,предназначен за съхранение на различни аксесоари.Прозрачен капак и разделители, надеждно затва..
Показани 1 от 16 | 51 (4 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image