Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
153
239
13
124
106
103
60
61
33
126
34
35
171
16
25
14
139
142
213
39
67
12
72
113
115
256
11
138
141
107
43
45
85
20
46
62
123
88
26
50
234
23
94
52
140
191
151
Размер влакно
986
170
702
172
1023
185
203
204
Цвят
464
881
499
358
72
1485
981
880
70
180
181
189
201
262
271
Размер
75
76
77
78
105
107
109
111
113
Размер в мм
493
220
206
207
209
546
229
230
253
254
463
290
291
292
Шаранджийски
Ракета и маркер Extra Carp Spod & Marker Set Шаранджийски
Ракета и маркер Extra Carp Spod & Marker SetДължина на маркера - 20 смДължина на ракетата - 16 см ( обем - 0.15 л )..
Кутия за шаранджийски принадлежности CarpFocus 7 + 1 Tackle Box Шаранджийски
Кутия за шаранджийски принадлежности CarpFocus 7 + 1 Tackle BoxЕдна многофункционална кутия, която е създадена да събере множество риболовни аксесоари, с множество прегради. Произведена е от здрава и ..
Кутия за шаранджийски принадлежности CarpFocus 6 + 1 Tackle Box Куфари, кутии, класьори
Кутия за шаранджийски принадлежности CarpFocus 6 + 1 Tackle BoxЕдна многофункционална кутия, която е създадена да събере множество риболовни аксесоари, с множество прегради. Произведена е от здрава и ..
PVA пяна Kodex Meltz Fоam Rig Nuggets - White Шаранджийски
PVA пяна Kodex Meltz Fоam Rig Nuggets - White Бързо разтваряща се цветна PVA пяна с множество приложения, включително защита на куката от контакт с трева след кастинг, за предотвратяване заплитан..
Патерностер Cormoran Gx Feeder Boom Шаранджийски
Патерностер Cormoran Gx Feeder BoomПатерностер с вирбел за дънен риболов.Дължина - 15 смРазфасовка - 3 бр. в пакет..
Игла Korda Fine Needle Шаранджийски
Игла Korda Fine NeedleИглите за протеинови топчета са важна част от всеки комплект за риболов на шаран. Те са произведени в ярки цветове, което ще сведе до минимум възможността да ги изгубите. Колко п..
Кантар NGT Specimen Scales 27kg / 60lb Шаранджийски
Кантар NGT Specimen Scales 27kg / 60lbС новия кантар за шарански риболов от NGT лесно и точно претегляте рибата. Като въртите регулиращия винт в горната част, можете да настроите скалата на ..
Бутилка за вода NGT Hot Water Bottle 1 л Шаранджийски
Бутилка за вода NGT Hot Water Bottle 1 лБутилка за гореща вода или чай от 1 литър с кафяво зеленикавополарно калъфче за по-дълго съхранение на топлината. Идеален за студените нощи на брега! Този модел..
Лийдкор ESP Leadcore Шаранджийски
Лийдкор ESP LeadcoreИзключително здрав лийдкор с максимална издръжливост от около 20.5кг. Разполага с висока устойчивост на абразия. Бързо потъващ. Двуцветната разцветка предоставя изключителен камуфл..
Антиусукващи шлаухи Korda Basix Anti Tangle Sleeves Шаранджийски
Антиусукващи шлаухи Korda Basix Anti Tangle SleevesТези меки, заострени гумени, антиусукващи шлаухи не само помагат да се предотвратят заплитания, но също така са проектирани да се използват заедно с ..
Меко олово за монтажи CarpMax Tungsten Putty 15 гр Шаранджийски
Меко олово за монтажи CarpMax Tungsten Putty 15 грМеко волфрамово олово от CarpMax, подходящо за изработване на специални шаранджийски монтажи.Изключително лесно за монтиране, като същевременно се зад..
Антикорозионна смазка Korda Kama Kote Шаранджийски
Антикорозионна смазка Korda Kama KoteKama Kote е антикорозионна смазка, проектирана да предпазва върха на куките от корозия. Формира бариера между водата и стоманата, която държи остриетата на куките ..
Korda Marker Stem Шаранджийски
9.80 лв.
Korda Marker StemMarker Stem е приспособление, което улеснява изплуването на маркера, при риболов в силно обрасли участъци. Дължина - 16 см..
Стопери Korda Floss Caps Шаранджийски
Стопери Korda Floss CapsЦвят - Pink / YellowРазфасовка - 20 бр. в опаковка..
Предпазител за топчета Korda Super Wrap Large Шаранджийски
Предпазител за топчета Korda Super Wrap LargeSuper Wrap е специално проектиран термосвиваем предпазител за защита на стръвта при наличие на раци. При излагане на пара се свива в съотношение 2:1.Размер..
Шаранджийска люлка Delphin C- Radle Шаранджийски
Шаранджийска люлка Delphin C- Radle Моделът е изграден върху проверена ножична система на конструкцията за отваряне/затваряне. Това прави тази люлка изключително здрава и едновременно с това, мно..
Игла за монтажи с PVA торбички ESP Extra Long Шаранджийски
Игла за монтажи с PVA торбички ESP Extra LongТази игла на ESP е от необходимите риболовни принадлежности при шаранджийски риболов, когато се изпозват монтажи с дълги PVA торбички или ръкави, през коит..
PVA мрежа ESP универсална - размер 20 - 25 мм Шаранджийски
PVA мрежа ESP универсална - размер 20 - 25 ммPVA мрежа, продукт на ESP - Притежава отлична разтворимост и е с перфектна изработка. Може да се използва за захранване с пелети, семена, цели или нат..
Иглички за класьори Korda Spare Pins Шаранджийски
Иглички за класьори Korda Spare PinsKorda Spare Pins е решението на проблема с изгубените или винаги не достигащи иглички за вашите шарански класьори. Безупречно качество на изработка и стилно Ko..
Индикатор Solar Line Biter Indicator Шаранджийски
Индикатор Solar Line Biter IndicatorИндикатор който отчита кълването преди да свирне сигнализатора,индикира и най малките движения.Закача се на основната линия и лежи въдху водата, като ви дава перфек..
Уред за определяне дължината на косъма Solar Hair Gauge Tool Шаранджийски
Уред за определяне дължината на косъма Solar Hair Gauge ToolУред с който може много точно да определите дължината на косъма който искате да вържете. Покрива диапазона: от 10 до 40 мм косъм...
Силиконов косъм за стръв Stonfo art. 139 Шаранджийски
Силиконов косъм за стръв Stonfo art. 139Силиконов "косъм", предназначен за прикрепяне на стръв към куката. С негова помощ бързо и лесно си правите монтаж "на косъм" с всяка кука. Подходящи за упо..
Метален клин със силиконов конектор Extra Carp Boilie Spike Шаранджийски
Метален клин със силиконов конектор Extra Carp Boilie SpikeРазполага с 2 малки контри в края, които придържат стръвта, а прикрепянето към куката се осъществява бързо и лесно посредством двоен силиконо..
Калъф за шаранджийски кеп Delphin Wet Net Шаранджийски
Калъф за шаранджийски кеп Delphin Wet NetИзключително практичен калъф, разработен специално за кеп, който е 100 % устойчив на вода и влага. Благодарение на материала, от който е изработен този калъф и..
Клин за топче Extra Carp Pop Up Peg with Ring 5338 Шаранджийски
Клин за топче Extra Carp Pop Up Peg with Ring 5338Предоставят възможност за лесно и бързо монтиране на плуващо топче към куката.Разфасовка -  10 бр. в пакет..
PVA Комплект система Ngt PVA Session Pack 7 м Шаранджийски
PVA Комплект система Ngt PVA Session Pack 7 мPVA комплект от NGT с бутало за пълнене, с който лесно ще заредите необходимото количество. Комплектът съдържа 7 метра висококачествена PVA мрежа с диаметъ..
Бурканчета за стръв Pelzer Dip Jar 4 бр. Шаранджийски
Бурканчета за стръв Pelzer Dip Jar 4 бр.Бурканчета за стръв Pelzer 4 Dip Jar са бурканчета предназначени за стръв и дипове.Разполагат с гумено оплътнение на капачката, с цел да не пропускат течно..
Монтаж Fil Fishing Chod Rigs Шаранджийски
Монтаж Fil Fishing Chod RigsГотови монтажи, изработени с флуорокарбон (25lb) и куки с тефлоново покритие. Разфасовка - 3 бр...
Клипс за червеи Extra Carp Maggot Clip Шаранджийски
Клипс за червеи Extra Carp Maggot ClipСтрахотно приспособление за атрактивна презентация на бели червеи с монтаж "на косъм". Разполага с антирефлексно покритие, за да се постигне максимална дискретнос..
Комплект Extra Carp Anti Tangle & Quick Change Swivel Шаранджийски
Комплект Extra Carp Anti Tangle & Quick Change SwivelЕфективни и лесни за употреба противооплитащи силиконови конуси в комплект с вирбел бърза връзка. Размер на конусите: S - 30 мм; L - ..
Вързани куки Extra Carp 444 Шаранджийски
Вързани куки Extra Carp 444Изработени с камуфлажна плетена нишка, куки с тефлоново покритие, противооплитащи шлаухи и алайнъри. Съдържат всичко необходимо за успешен риболов на шаран. Куки с конт..
Вързани куки Extra Carp 222 Шаранджийски
Вързани куки Extra Carp 222Изработени с камуфлажна плетена нишка, куки с тефлоново покритие, противооплитащи шлаухи и алайнъри. Съдържат всичко необходимо за успешен риболов на шаран. Куки с конт..
Монтаж Extra Carp Lead Core System & Safety Clip Шаранджийски
Монтаж Extra Carp Lead Core System & Safety ClipМонтаж със сейфти клипс, противооплитащи шлаухи и нишка с оловна сърцевина. Дължина - 60 смРазфасовка - 2 бр. в пакет..
Монтаж Extra Carp Lead Core & Quick Change Шаранджийски
Монтаж Extra Carp Lead Core & Quick ChangeМонтаж с вирбел бърза връзка №8 и нишка с оловна сърцевина. Дължина - 60 смРазфасовка - 2 бр. в пакет..
Монтаж Extra Carp Lead Core Helicopter Rig Шаранджийски
Монтаж Extra Carp Lead Core Helicopter RigМонтаж тип хеликопер с нишка с оловна сърцевина. Дължина - 60 смРазфасовка - 2 бр. в пакет..
Кука за затягане Extra Carp Knot Puller Шаранджийски
Кука за затягане Extra Carp Knot PullerКука за затягане на клуповете при изработването на риболовни монтажи...
Силиконови конуси Extra Carp Anti Tangle Sleeves Шаранджийски
Силиконови конуси Extra Carp Anti Tangle SleevesИзключително ефективни и лесни за използване в края на монтажа, като предпазват от оплитане. В светлокафяв камуфлажен цвят. Дължина - 60 ммРазфасов..
PVA конец Extra Carp PVA String Шаранджийски
PVA конец Extra Carp PVA StringРазтваря се при контакт с вода, като се разпада за между 20 сек и 1 мин, в зависимост от температурата на водата. Подходящ за стягане на PVA торбички или подсигуряване н..
Повод за шаран Delphin Leadcore  45 Lbs Шаранджийски поводи
Повод за шаран Delphin Leadcore  45 LbsВодещо влакно за шаран, „покрито“ с устойчиво на абразия камуфлажно покритие. Това тежко влакно е с много по-високо тегло от стандартните влакна за шаран. Т..
Шаранджийска люлка Delphin C- Radle XXL Шаранджийски
Шаранджийска люлка  Delphin C- Radle XXLИзключително просторна, удължена версия на модела Delphin C-RADLE, този XXL е проектиран за най-големите шарани или амури. Моделът е изграден върху провере..
Чанта с масичка Prologic Cruzade Rig Station Шаранджийски
Чанта с масичка Prologic Cruzade Rig StationТази уникална чанта с масичка ще Ви позволи лесно и бързо да намирате всичко, от което имате нужда. С Rig Station всичко ви е под ръка, организирано и удобн..
Протектор за защита от вятър Fox Cookware Windshield 15 Други
Протектор за защита от вятър Fox Cookware Windshield 15  осигурява на вашата печка защита от вятъра.  Защитавайки я, тя ще бъде по-ефективна и ще използва по-малко гориво. Лека алу..
Противооплитащ конус FOX Edges Tungsten Anti Tangle Sleeves Шаранджийски
Противоуплитащ конус FOX Edges Tungsten Anti Tangle SleevesAnti Tangle Sleeve са утежнени противооплитащи конуси, които предпазват от заплитане повода при замятане или вкарване с лодка. Добавенат..
Тежести Avid Carp Outline Line Droppers Риболовни тежести и фидер хранилки
Тежести Avid Carp Outline Line DroppersAvid Carp Outline Line Droppers са тежести, с които може лесно и удобно да балансирате монтажа за шарански риболов. Просто поставете повода в процепа на тежестта..
Алайнер за кука Avid Carp Outline XL Line Aligners Шаранджийски
Алайнер за кука Avid Carp Outline XL Line AlignersAvid Carp Outline XL Line Aligners шлаух-алайнер, с който ще подобрите ефективността на своя монтаж. Шлаух-алайнерите са подходящи за използване с кук..
Кобра карбон FilStar Шаранджийски
Кобра карбон FilStarКарбонова кобра FilStar е полезен аксесоар за захранване с протеинови топчета. Моделът е наличен в размер 24 mm на отвора, дължина с извивката 107 cm. Окомплектован с калъфче за тр..
Бърза връзка FOX Black Label QR Adaptor Шаранджийски
Бърза връзка FOX Black Label QR AdaptorСистемата QR се състои от QR Pod и QR основа. QR бързата връзка за сигнализатор се завинтва към вашите сигнализатори, и може да пасне на всяка стойка или ко..
Плуваща теглилкаNGT Deluxe Floating Sling Шаранджийски
Плуваща теглилкаNGT Deluxe Floating SlingПлуваща теглилка с двойни дръжки, мрежести дренажни панели и плаващи плувки. Лек, но здрав, с прикачен шнур. Няма цип от горната страна.Характеристик..
Ластик за фидер Fil Fishing Feeder Gum Шаранджийски
Ластик за фидер Fil Fishing Feeder GumЕластичен шок лидер за фидер монтажи. Той поема цялата сила при неочаквани удари на по-едри или борбени екземпляри. Особено полезно, ако работите с плетено влакно..
Карп сак Prologic New Green Carp Sack Шаранджийски
Карп сак Prologic New Green Carp SackХарактеристики: Копринено мек материал  Мегли ъгли  Поплавък оранжево топче Размер: 100 см х 70 см ..
Ракета за захранка Spomb New 2019 Large Шаранджийски
Ракета за захранка Spomb New 2019 LargeШаранджийска ракета за захранване-"SPOMB"! Нов модел ракете за захранване, английски патент. Улеснява риболовеца, намалява до минимум разширяването на хранително..
Ракета за захранка Spomb New 2019 Midi Шаранджийски
Ракета за захранка Spomb New 2019 MidiШаранджийска ракета за захранване-"SPOMB"! Нов модел ракете за захранване, английски патент. Улеснява риболовеца, намалява до минимум разширяването на хранителнот..
Напръстник Extra Carp Casting Glove Шаранджийски
Напръстник Extra Carp Casting GloveИзработен от неопрен, а гнездото за показалеца е от кожа за максимална протекция и контрол...
-50%
Инструмент за монтажи NGT Rig Wand Шаранджийски
Инструмент за монтажи NGT Rig WandМногофункционален инструмент за направата на мотажи. Има вградени 4бр. белачки за различно по дебелина силиконово покритие.Има също стегачка за възли, и част за израб..
Термо шлаух THE END / 50 бр. Шаранджийски
Термо шлаух THE END / 50 бр.Незаменима част за вашия Ronnie монтаж, както и за много други монтажи е този продукт на THE END. Размер -  43 мм x 3 ммРазфасовка - 50 бр. в опаковка..
Готов монтаж Fox Edges Submerge Power Grip Lead Clip Kwik Change Leaders Шаранджийски
Готов монтаж Fox Edges Submerge Power Grip Lead Clip Kwik Change LeadersХарактеристики:3 бр. вързани лийдкори без сърцевина Submerge 75 смВсички монтажи разполагат с Fox компонентиДоставя се окомплект..
Готов монтаж Fox Edges Ready Rigs - Wide Gape Шаранджийски
Готов монтаж Fox Edges Ready Rigs - Wide Gape представлява вързани куки с контра Arma Wide Gape Beaked. Конецът, използван за връзване Coretex Matt е в зелен или кафяв цвят.Разфасо..
Триъгълник за шарански кеп Fox Landing Net Block Шаранджийски
Триъгълник за шарански кеп Fox Landing Net BlockПодсилен пластмасов триъгълник за шарански кеп, подходящ за ползване с карбонови рамена. Резбата е стандартна.Ширина на отворите - 13 мм...
Помощна маса за стол CarpFocus Шаранджийски
Помощна маса за  стол CarpFocusЕвтина и качествена помощна маса за риболовни принадлежности и аксесоари. Благодарение на универсалния механизъм ще може да я използвате както за стол така и за лег..
Клипсове Prologic Safety Leadclip & Tailrubber Шаранджийски
Клипсове Prologic Safety Leadclip & TailrubberЛийдклип за използване на олова с вирбел.Характеристики:Създаден за освобождаване на оловото ако се забие някъде по дънотоСъвместимо с вирбели номер 8..
Лидкор Prologic Phyton Metal Core Шаранджийски
Лидкор Prologic Phyton Metal CoreЕкологично чист лийдкор без олово. Phyton Metal Core предлага същото потапящо качество на традиционното олово, но благодарение на използвания чист калай оста..
Лидкор Prologic Supercharged Leadcore Leader Шаранджийски
Лидкор Prologic Supercharged Leadcore LeaderХарактеристики:Здрав и издръжливБързо потъващПерфектен камуфлажЛесен за сплитане и закрепванеЛесно премахващо се оловно ядроПредлага се в опаковка от 10 мЦв..
Ножица Prologic Pro Braid Scissors Шаранджийски
Ножица Prologic Pro Braid ScissorsХарактеристики:Много прецизна ножица за рязане на влакноСупер остраПерфектна за всички плетени и монофилни влакна Разфасовка - 1 бр. в опаковка..
Ножица Prologic Compact Scissors Шаранджийски
Ножица Prologic Compact ScissorsМного прецизна ножица за рязане на монофилни и плетени влакна. Разфасовка - 1 бр. в опаковка..
-10%
Плуващ карп - сак теглилка Ngt Xpr Flotation Sling System Шаранджийски
Плуващ карп - сак теглилка Ngt Xpr Flotation Sling SystemВеликолепно допълнение към всяко шаранджийско оборудване. Служи за съхраняване, пренасяне и претегляне на уловената риба. Изработен от много зд..
Готов монтаж Prologic Safety Clip QC Link Hollow Leader 31.5'' - 80 см Шаранджийски
Готов монтаж Prologic Safety Clip QC Link Hollow Leader 31.5'' - 80 смPrologic Safety Clip QC Link Hollow Leader 31.5'' - 80 см е качествен готов лидер, абразивоустойчив, без оловна сърцевина. Ок..
Готов монтаж Prologic Safety Clip QC Link Metal Core Leader 3 pcs Шаранджийски
Готов монтаж Prologic Safety Clip QC Link Metal Core Leader 3 pcsPrologic Safety Clip QC Link Metal Core Leader е качествен готов лидер с абразивоустойчив повод с метална сърцевина. и бърза връзк..
Готов монтаж Prologic Safety Clip QC Link Metal Core Leader Шаранджийски
Готов монтаж Prologic Safety Clip QC Link Metal Core LeaderPrologic Safety Clip QC Link Metal Core Leader е качествен готов лидер с абразивоустойчив повод с метална сърцевина. и бърза връзка Spee..
Карп дюшек Delphin C-Mat Шаранджийски
Карп дюшек Delphin C-MatC-MAT, произведена от Delphin е създадена за всички онези, чиято цел е да осигурят безопасно и защитено място за улова си. Тази устойчива подложка е произведена ..
Конец за стръв Prologic Bait Floss Waxed Шаранджийски
Конец за стръв Prologic Bait Floss Waxed Prologic Bait Floss е плосък восъчен конец за стръв, който е идеален за обвързване на Вашата плуваща стръв. С негова помощ ще монтирате топчето без да го ..
Куки с вирбел Prologic Swivel Hook CS Шаранджийски
Куки с вирбел Prologic Swivel Hook CSПерфектен за плуващи презентации в стил Spinner / Ronnie Rig или за легнал монтаж при твърди презентации на дъното. Доставя се с термо свиваем шлаух, който се пл..
Меко олово Prologic Downforce Tungsten Putty Kit Шаранджийски
Меко олово Prologic Downforce Tungsten Putty KitРазфасовка - 3бр. по 10 гр в различни цветове в кутия...
Готов монтаж Prologic Classic Boilie Rig 15 см Шаранджийски
Готов монтаж Prologic Classic Boilie Rig 15 см Самата простота на класическия стил boilie е актуализирана с помощта на най-съвременните материали. Снабден с бърза смяна на шарнирната връзка, втулка ..
Монтаж Prologic Stiff Rig Mirage 3D Camo 15 см 22 lbs Шаранджийски
Монтаж Prologic Stiff Rig Mirage 3D Camo 15 см 22 lbs Дължина - 15 смРазмер кука - №2Тест издържливост - 25 lbsРазфасовка - 2 бр. в опаковка..
Карп сак Prologic New Green Carp Sack XL Живарници
Карп сак Prologic New Green Carp Sack XLPrologic New Green Carp Sack XL е карп сак, който служи за съхранение и предпазване на рибата във водата от стърчащи клони и водни растения. Помага също да ..
Термо шлаух Prologic LM Shrink Tube Assortmen М Шаранджийски
Термо шлаух Prologic LM Shrink Tube Assortmen МРазмер - М ( 5.5 см )Асортимент от различни цветове шлаух в комплекта.Разфасовка - 20 бр. в опаковка..
Комплект Prologic Mimicry Safetly Leadclip & Tailrubbers Шаранджийски
Комплект Prologic Mimicry Safetly Leadclip & TailrubbersСлед големия успех на нашето влакно за основна линия Mimicry 3D, ние почувствахме, че е правилно да направим комплимент на тази превъзхо..
Комплект Prologic PVA HEX Mesh Kit 10 м Шаранджийски
Комплект Prologic PVA HEX Mesh Kit 10 мХарактеристики:ПВА мрежа за всяка температура на водатаПодходяща за замятане на дълги разстоянияПо-къса кутия за лесно съхранениеДоставя се с тубусPVA резец, вгр..
Плуващ Карп сак Prologic New Green Floating Retainer Sling Живарници
Плуващ Карп сак Prologic New Green Floating Retainer SlingПлуващ карп сак за съхранение и освобождаване на рибата с идеална форма за лесно отваряне и изваждане на шаран или амур и пускането му обр..
Плуващ Карп сак Prologic Camo Floating Retainer Weigh Sling Живарници
Плуващ Карп сак Prologic Camo Floating Retainer Weigh Sling Плуващ карп сак за съхранение и освобождаване на рибата с идеална форма за лесно отваряне и изваждане на шаран или амур и пускането му о..
Игла с бургия Extra Carp Baiting Hook Drill 2369 Шаранджийски
Игла с бургия Extra Carp Baiting Hook Drill 2369Дължина - 15 см..
Мъниста Nash Tungsten Swivel Beads Шаранджийски
Мъниста Nash Tungsten Swivel BeadsПлъзнете върху вирбел с размер 11, за да рационализирате готовите монтажи за шаран и премахнете необходимостта от допълнителни аксесоари.Може да се намаля р..
Напръстник Owner Casting Finger Guard Инструменти и други
Напръстник Owner Casting Finger GuardИзработен е в комбинация от неопрен и кожено гнездо за пръста. Един задължителен аксесоар при замятане на големи дистанции или при захранване с ракета.  Велкр..
Повод ESP Camo Sink Link Шаранджийски
Повод ESP Camo Sink Link Супeр силен и здрав потъващ повод, с копринено гладко усещане при докосване. Всичко това е съчетано с преливащи се тонове на цветовете, което го прави наистина незабележи..
THE END Лидкор + клипси и вирбел бърза връзка/ 3 бр. Шаранджийски
THE END Лидкор + клипси и вирбел бърза връзка/ 3 бр.Комплект от три готови за употреба монтажа за олово с вирбел. Опаковката  се състои от три броя по 1м плетено влакно с оловна сърцевина с товар..
Бърза връзка Korda QC Ring Swivel Вирбели, карабинки, халки
Бърза връзка Korda QC Ring SwivelПроектиран, за да ви позволи бързо да сменяте дължината на повода, без проблеми, като същевременно поддържате  надеждна връзка, без много метални елементи. И..
Меко олово Korda Dark Matter Шаранджийски
Меко олово Korda Dark MatterМекото олово осигурява всички основни елементи, които го правят отлично и подходящо за различни монтажи. Оптимална плътност е само едно от многото качества, които притежава..
Задна тежест Delphin Back Leads System 10м / 57 гр Шаранджийски
Задна тежест Delphin Back Leads System 10м / 57 грСистемата на така наречената задна тежест , предлагат три модела, които имат различна тежест на отделните проводници с клипс.  Има общо 10-метров..
Сак за мерене и съхранение на риба Kodex Carp Safe Keep - Sack Шаранджийски
Сак за мерене и съхранение на риба Kodex Carp Safe Keep - SackСак за мерене и съхрахехие на шарани от мек, бързо съхнещ плат Airtex, специално създаден, за да позволи достигането на максимално количес..
Меко олово Delphin THE END - 5 гр / G-ROUND Шаранджийски
Меко олово Delphin THE END - 5 гр / G-ROUNDЛесният за оформяне и разделяне материал е голям помощник в правенето на монтажи. Има много варианти на употреба. Идеален е за утежняване  на линията ил..
Термо свиваем шлаух Fox Edges shrink Tube Шаранджийски
Термо свиваем шлаух Fox Edges shrink TubeДиаметър: от 1.8 мм до 0.7 ммДължина - 5 смРазфасовка - 10 бр. в пакетЦвят - Trans Khaki..
-10%
Вана за шарани NGT Quick Folding Carp Cradle 404 Шаранджийски
Вана за шарани NGT Quick Folding Carp Cradle 404Вана за шарани NGT Quick Folding Carp Cradle (404) - Гумираният материал се характеризира с нулево триене и е лесен за почистване. Водата може да се сте..
-10%
Вана за шарани NGT POP-UP CARP CRADLE Шаранджийски
Вана за шарани NGT POP-UP CARP CRADLEНовата люлка NGT Pop-Up Cradle за шаран е създадена за модерния шарански риболовец, който търси компактна, лека, бърза сгъваема вана, и в същото време да предлага ..
Бурканче за стръв NGT Deluxe Large Glug Pot Шаранджийски
Бурканче за стръв NGT Deluxe Large Glug PotХарактеристики:Цедка за оттичане на дипаПолупрозрачна капачкаПерфектна за около 50 гр топчета за стръвСтръвта вече не е директно потопена, и няма да си цапат..
PVA Торбички NGT PVA Bags 70 x 100 мм Шаранджийски
PVA Торбички NGT PVA Bags 70 x 100 ммPVA торбички NGT PVA Bags 70 x 100 мм са торбички предназначени за бързо разтваряне във водата.Предлагат се в 3 популярни размера по 20 торбички във всяка опаковка..
PVA Торбички NGT PVA Bags 100 x 130 мм Шаранджийски
PVA Торбички NGT PVA Bags 100 x 130 ммPVA торбички NGT PVA Bags 100 x 130mm са торбички предназначени за бързо разтваряне във водата.Предлагат се в 3 популярни размера по 20 торбички във всяка опаковк..
Carp Sack NGT Карп Сак 120 x 85 см Живарници
Carp Sack NGT Карп Сак 120 x 85 смCarp Sack NGT Карп Сак 120 x 85cm е удобен и компактен карп сак за съхранение и предпазване на рибата от наранявания.Изключително меката оплетка предпазва хрилете на ..
-26%
Mасичка помощна CarpFocus Други
52.40 лв. 39.00 лв.
Mасичка помощна CarpFocusРегулируеми крака. Разделена повърхност за улеснение при изработката на монтажи.Височина - от 27 до 37 смРазмер - 55 x 30 смТегло - 1.300 кгЦвят - Зелен..
Аксесоар Korda D Rig Kickers Шаранджийски
Аксесоар Korda D Rig KickersМного удобен аксесоар за направата на D Rig монтажи.Подходящ за куки от №4 до №6Цвят - тъмно сивРазфасовка - 10 бр. в пакет..
Винт за монтаж на топче RidgeMonkey Bait Screws Шаранджийски
Винт за монтаж на топче RidgeMonkey Bait ScrewsRidgeMonkey Bait Screws са малки пластмасови винтчета с вграден микро-вирбел с халка в тях. Подходящи са за използване при изработването на шаранджийски ..
Бърза връзка с халка RidgeMonkey Quick Change Heli Ring Swivel Шаранджийски
Бърза връзка с халка RidgeMonkey Quick Change Heli Ring SwivelРазмер - № 11Разфасовка - 8 бр. в пакет..
Бърза връзка RidgeMonkey Quick Change Swivel Шаранджийски
Бърза връзка  RidgeMonkey Quick Change SwivelРазмер - № 8Разфасовка - 10 бр. в пакет..
Стопер за кука RidgeMonkey Hook Ring Stop Шаранджийски
Стопер за кука RidgeMonkey Hook Ring StopСиликонов стопер за кука.Разфасовка - 24 бр. в пакетЦвят - Сив ..
Анти-оплитащи конуси RidgeMonkey Anti Tangle Sleeves Шаранджийски
Анти-оплитащи конуси RidgeMonkey Anti Tangle Sleeves Дължина - 45 ммРазфасовка - 25 бр. пакет..
Термосвиваем шлаух RidgeMonkey Shrink Tube Шаранджийски
Термосвиваем шлаух RidgeMonkey Shrink Tube Разфасовка - 10 бр. в пакетРазмер - 1.6 ммЦвят - Weed Green (Зелен)..
Игла RidgeMonkey Ultra Fine Splicing X 3 Шаранджийски
Игла RidgeMonkey Ultra Fine Splicing x 3Много фина игла, със светеща глава, за стръв и направата на лийдкори.Разфасовка - 3 бр. в пакет..
Шаранджийска люлка CarpFocus Cradle XL Шаранджийски
Шаранджийска люлка CarpFocus Cradle XLШаранджийската люлка представлява аксесоар за спортни риболовци, които полагат усилия и грижи да запазят и предпазят живота на рибите които улавят.Изработена е от..
Стопери за стръв NGT Twin Pack Hair Extender Stops Шаранджийски
Стопери за стръв NGT Twin Pack Hair Extender StopsКомплект от 2 броя плочки със стопери за протеинови топчета и пелети с прозрачни цветове. Всяка плочка е с 3 различни дължини на стоперите. Това дава ..
Уред за възли ESP Gizmo Rig Tool Шаранджийски
Уред за възли ESP Gizmo Rig ToolВисококачествена неръждаема стоманаПредлага различни варианти и начини на използванеДължина - 10 см..
Стопери Drennan Pushstops Шаранджийски
Стопери  Drennan PushstopsПодходящи за мека стръв, като царевица, меки пелети или дори червеи. При използване с бургия, могат да се монтират и на топчета, дъмбели или твърди пелети.Разфасовка - 2..
PVA торбички NGT PVA Bags Шаранджийски
PVA торбички NGT PVA BagsPVA торбички NGT PVA Bags 70 x 200 мм са торбички предназначени за бързо разтваряне във водата. Предлагат се в 3 популярни размера по 20 торбички във всяка опаковка.Размер - 7..
-10%
Къмпинг маса NGT Giant XL Dynamic Bivvy Table System Други
Къмпинг маса NGT Giant XL Dynamic Bivvy Table SystemКъмпинг маса NGT Giant XL Dynamic Bivvy Table System 70 x 50cm е изработена изцяло от метална конструкция. С още по-голяма площ и разделяне на ..
Чантичка за топчета NGT Large Mesh Air Dry Boilie Bag Шаранджийски
Чантичка за топчета NGT Large Mesh Air Dry Boilie BagЧантичка за топчета NGT Large Mesh Air Dry Boilie Bag е мрежеста чантичка за съхранение на готови протеинови топчета. Може да побере до 5кг протеин..
Готов шаранджийски монтаж Carp Spirit 360 Rig Шаранджийски
Готов шаранджийски монтаж Carp Spirit 360 Rig360 Rig се счита за един от най-добрите монтажи за  pop-up.Името се получава от способността на куките да се въртят на 360 градуса , което увеличава ш..
Люлка за шарани Carp Spirit Cradle Classic Шаранджийски
Люлка за шарани Carp Spirit  Cradle ClassicCarp spirit класическа  люлка за шарани.Classic Cradle Unhooking предлага максимална защита при претегляне или заснемане, можете да боравите с ри..
Лидкор Starbaits X-Core Camouflage Camo Green Шаранджийски
Лидкор Starbaits X-Core Camouflage Camo GreenВисококачествена нишка с оловна сърцевина от ново поколение, проектирана да увеличи дискретността при употреба в комерсиални водоеми, където рибата е нащре..
Лидкор Starbaits X-Core Camouflage Camo Brown Шаранджийски
Лидкор Starbaits X-Core Camouflage Camo BrownВисококачествена нишка с оловна сърцевина от ново поколение, проектирана да увеличи дискретността при употреба в комерсиални водоеми, където рибата е ..
Вирбел за кука Korda Micro Rig Ring Swivel Шаранджийски
Вирбел за кука Korda Micro Rig Ring SwivelМикро вирбела е идеален за поставяне върху вашата кука, използва се за монтиране на стръвта върху куката, и да позволи пълно движение на стръвта.Матово черно ..
Белачка за поводи Korda Strippa Шаранджийски
Белачка за поводи Korda StrippaТова малко умно приспособление ви позволява да сваляте  твърдото пластмасово,силиконово покритите  от вашите поводи за по голяма мекота на линията...
Теглилка Starbaits STB Weight Sling Шаранджийски
Теглилка Starbaits STB Weight SlingРазполага с поплавъци, които позволяват на рибата да се възстанови спокойно преди да бъде пусната обратно. Двоен цип с предпазващ клипс. Презрамки с метални рингове ..
Теглилка Starbaits Cam Weight Sling Шаранджийски
Теглилка Starbaits Cam Weight SlingПодсилени ципове от всяка страна. Метални триъгълници за закачане на кантар. Разполага с механизъм за сгъване. Доставя се в калъф за транспорт. Дължина - 120 см..
Хладилна чанта Starbaits PRO Cooler Bag XL Шаранджийски
Хладилна чанта Starbaits PRO Cooler Bag XLЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Качествена чанта, проектирана за транспортиране на топчета, дипове или други храни в оптимално състояние. ..
Чанта за дипове Starbaits PRO Hookbait Dip Bag Шаранджийски
Чанта за дипове Starbaits PRO Hookbait Dip BagЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Разполага с 2 отделящи се велкро разделителя, мрежест вътрешен джоб, висококачествен двоен цип и дръжк..
Чанта за аксесоари Starbaits Pro Accesorries Bag Чанти и сакове
Чанта за аксесоари Starbaits  Pro Accesorries BagЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Подплатена чанта, снабдена с двоен цип и вътрешен джоб. Разполага с удобна дръжка за носене.Дъ..
Инструмент Fox Multi Tool Шаранджийски
Инструмент Fox Multi ToolУдобен и перфектен малък инструмент притежаващ белачка, пула за затягане, кука за чод и кука за възел...
Повдигачи Carp System Rig Foam Corn CSRF - C Шаранджийски
Повдигачи Carp System Rig Foam Corn  CSRF - CМоже да се използва самостоятелно или като повдигач. Разфасовка - 20 бр.Цвят - Жълти, Червени и Оранджеви..
 Алайнер за кука Korda Kickers Green
Алайнер за кука Korda Kickers Green Изработени от здрава мека гума, която лесно се плъзга върху куката, държи се здраво на мястото си и по този начин се получава перфектна презентац..
Протектори за въдици NGT Tip & Butt Protectors Шаранджийски
Протектори за въдици NGT Tip & Butt ProtectorsАко търсите нещо, което да предпазва вашите въдици от външни влияния, особено когато са разглобени, погледнете нашите Протектори за въдици NGT Tip &am..
Ограничител за сигнализатор Extra Carp Snag Bar 9627 Шаранджийски
Ограничител за сигнализатор Extra Carp Snag Bar 9627Осигурява стабилност на въдицата по време на вятър или внезапно странично кълване.Дължина на ушите - 14 см ..
Комплект игли Extra Carp Boilie Needle Set 9800 Шаранджийски
Комплект игли Extra Carp Boilie Needle Set 9800Комплектът съдържа:1 х Stringer Needle - игла за нанизване на PVA1 x Baiting Hook - игла за стръв1 x Splicing Needle - игла за снаждане 1 x Boilie D..
Футер Starbaits Session Compact Bucket Шаранджийски
Футер Starbaits Session Compact BucketОбем - 8 литра..
Комплект Starbaits Anti-Tangle Stick Kit Шаранджийски
Комплект Starbaits Anti-Tangle Stick KitКомплектът съдържа:2 м силиконов шлаух4 х сейфти клипсове4 x конуси4 х вирбел бърза връзка4 х противооплитащи шлаухи..
Ластик за фидер Drennan Feeder Gum Шаранджийски
Ластик за фидер Drennan Feeder GumDrennan Feeder Gum представлява специален ластик,който се използва като амортисьор в различните фидер монтажи. Той поема цялата сила на внезапното кълване и предотвра..
ПВА пяна Kodex Meltz PVA Fluo Foam Rig Nuggets Шаранджийски
ПВА пяна Kodex Meltz PVA Fluo Foam Rig Nuggets Бързо разтваряща се цветна  ПВА пяна с множество приложения, включително защита на куката от контакт с трева след кастинг, за предотвратяване з..
Шаранджийски Карп сак Daiwa Black Widow Weight Sling Шаранджийски
Шаранджийски Карп сак Daiwa Black Widow Weight SlingПрактичен и удобен продукт, изработен от мрежа ,снабден с цип и здрави дръжки.Размери - 115 x 70 см..
Плуваща теглилка и сак Daiwa Infinity De Luxe Weigh Sling Шаранджийски
Плуваща теглилка и сак Daiwa Infinity De Luxe Weigh SlingСак за мерене и съхранение на шарани и други едри риби. Има здрава презрамка с метална халка за окачване на кантара. Предлага се с платнен тран..
Комплект инструменти Formax Tools set Шаранджийски
Комплект инструменти Formax Tools setКомплект, съдържащ всичко необходимо за вашия шаранджийски риболов.Съдържа:1 бургия3 игли за стръвПула за стягане на монтажиНожица..
Алайнери Formax Line aligner Шаранджийски
Алайнери Formax Line alignerАлайнери, необходими за направата на вашия шаранджийски монтаж. Разфасовка - 10 бр. в пакет..
Анти-оплитащи конуси ForMax Anti Tangle Sleeve Шаранджийски
Анти-оплитащи конуси ForMax Anti Tangle SleeveСиликонови противооплитащи конуси за вирбели и бързи връзки. Импрегнацията им с меко олово Ви гарантира, че монтажът ще бъде далеч от основната ..
Вана за шарани NGT F1 Surface Carp Cradle 101 Шаранджийски
Вана за шарани NGT  F1 Surface Carp Cradle 101Луксозен висококачествен дюшек -  карп сак за теглене, мерене и съхранение на уловените шарани или амури. Предпазва рибата от твърди повърхности..
Сак за шарани CarpPro 465-W/Zip 120x80 см Шаранджийски
Сак за шарани CarpPro 465-W/Zip 120x80 смКарпсак живарник , окомплектован със цип и карабина против отваряне. Изработен от здрав материал със ситни дупки. В комплекта има и чанта за съхранение.Размери..
Калъф за шпули Carp Pro CPL - 26932 Шаранджийски
Калъф за шпули Carp Pro CPL - 26932Калъф за съхранение на шпули.Размери – 30 х 7 см...
Трошачка Crusher Black Шаранджийски
Трошачка Crusher Black С Crusher Black можете лесно да надробите на малки парчета - топчета, частици, тигрови ядки и дори пелети. Напълнете трошачката със стръв и завъртете двете части една върху..
Аларма против кражба Traxis Motion Sensor Anti - Theft Alarm Шаранджийски
Аларма против кражба Traxis Motion Sensor Anti - Theft Alarm Защитете оборудването си, когато останете до водата през нощта с Аларма против кражба Traxis Motion Sensor Anti-Theft Alarm.С алармата..
Силиконови пръстени за пелети CarpFocus Bait Band Шаранджийски
Силиконови пръстени за пелети CarpFocus Bait BandРазмер - 7 ммРазфасовка - 30 бр. в кутия..
Държачи за въдици CarpMax Powergrip Luminous Шаранджийски
Държачи за въдици CarpMax Powergrip LuminousИзработени от  висококачествената гума,  снабдени със стандартна резба, която пасва на всички модели стойки и колчета.Осигуряват перфектна видимос..
Готов монтаж Cormoran Pro Carp Line Aligner Rig Шаранджийски
Готов монтаж Cormoran Pro Carp Line Aligner RigГотов шаранджийски монтаж, окомплектован с всичко необходимо.Размер на куката - N4Дължина - 18 смТест издръжливост: 25 lb..
-40%
Неръждаем чайник Starbaits Boiler Шаранджийски
Неръждаем чайник Starbaits BoilerКогато вечер сте изморени няма нищо по-хубаво от топла напитка на брега. Изработен от неръждаема стомана 100%, с помоща на този елегантен чайник ще направите бързо без..
-13%
Вана за шарани Faith Camou Cradle XXL Шаранджийски
Вана за шарани Faith Camou Cradle XXLХарактеристики:Алуминиева рамкаУстойчиво прахово покритие6 крака с регулируема височинаИзключително подплатена вложкаДължина - 125смШирина - 70смВисочина 32 - 48см..
Вана за шарани Carpmax Basic Cradle Шаранджийски
Вана за шарани Carpmax Basic CradleСпецификации: Ултра леки и меки подплънки Материя не нараняваща рибите Миеща се материя Леко повдигнат ръб Гумирани дренажни мрежи Лесе..
Готов монтаж Korda IQ D-Rig Шаранджийски
Готов монтаж Korda IQ D-RigТрябва да се каже, че версията на Дани за D-Rig може да бъде малкообезсърчителна за връзване, така че от Korda Ви предлагат да махнете&nbs..
Клещи Korda Krimp Tool Шаранджийски
Клещи Korda Krimp Tool Разработени, за да спомагат за по-лесната конструкция на монтажа с твърди и нееластични материали. В частност екипът на Korda е много възхитен от потенциала да се правят из..
Готов шаранджийски монтаж Kodex Multi Rig Шаранджийски
Готов шаранджийски монтаж Kodex Multi RigВисококачествени вързани куки на KODEX. Предлагат се в размер 5 & 7,  като в комплекта се включват и вирбели N 11. Изработени..
Готов Монтаж FOX Camo Leadcore Power Grip lead clip kwik change Leaders Шаранджийски
Готов Монтаж FOX Camo Leadcore Power Grip lead clip kwik change LeadersОтлично изработени готови ледкор монтажи за шаранджийски риболов. В комплекта са включени и 3 броя противоусукващи конусовидни шл..
Готов Монтаж FOX Edges 50LB Camo Leadcore Kwik change heli rigs Шаранджийски
Готов Монтаж FOX Edges 50LB Camo Leadcore Kwik change heli rigsТези готови вързани лидери са конструирани по най-взискателните стандарти на отбора на FOX. Те са ..
Готов Монтаж FOX 50LB Camo Leadcore Kwik change leaders Шаранджийски
Готов Монтаж FOX 50LB Camo Leadcore Kwik change leaders Готов монтаж Fox 50 Lbs Camo Leadcore Kwik Change Leaders са отлично изработени готови ледкор монтажи за шаранджийски риболов. Страхотен ко..
Напръстник за замятане MAD® Casting Glove Шаранджийски
Напръстник за замятане MAD® Casting GloveПерфектната ръкавица, която ще предпази пръста ви от нараняване при замятане. Изработена от висококачествена кожа, неопрен и мрежесто покритие. За дясна ръка...
Напръстник Starbaits Шаранджийски
Напръстник StarbaitsПредпазва вашите пръсти от нараняване по време на замятане.Цвят - бялИзработен е от естествена кожаПроизводител: Starbaits - France..
Протектор за въдица Starbaits Rod Protector Шаранджийски
Протектор за въдица Starbaits Rod ProtectorПредназначен да предпазва вашите пръчки от нараняване. Дължина - 35 см..
Комплект за зиг риг монтаж Fox Edges Zig Float Kit Шаранджийски
Комплект за зиг риг монтаж Fox Edges Zig Float KitПълен комплект с поплавък за риболов на зиг риг...
Готов монтаж Cormoran PRO CARP Coated Rig ST Шаранджийски
Готов монтаж Cormoran PRO CARP Coated Rig STМонтаж на косъм, направен от повод със силиконово покритие.Дължина - 35 смЦвят - пясъчно кафявИздръжливост - 25 lb..
ПВА пяна Solar Water Soluble Foam Шаранджийски
ПВА пяна Solar Water Soluble FoamГолям пакет пва пяна, подходяща за всички сезони.Цвят - бял..
Инструмент за дялане Nash Bore Tool Шаранджийски
Инструмент за дялане Nash Bore ToolУред за издълбаване на топчета за стръв, за монтаж снежен човек...
Игла Korda Super Fine Baiting Needle Шаранджийски
Игла Korda Super Fine Baiting NeedleТова е възможно благодарение на фината игла от неръждаема стомана, която има вдлъбнато чело и заострена точка. Подсилената дръжка ви позволява да упражнявате достат..
Игла Korda Splicing Needle Шаранджийски
Splicing Needle - оранжева дръжка - е специализирана игла за работа с Leadcore. Дължина -  7см..
Игла Korda Braided Hair Needle Шаранджийски
Braided Hair Needle - жълта дръжка Това е игла с дължина 7см...
Буй за кеп Faith Netfloat XL Шаранджийски
Буй за кеп Faith Netfloat XLПлувка за кеп, който се прикача лесно за кепа и го предпазва от потъване особено в ситуациите, в които ловите сами...
Лийдкор Korda Kable Leadcore - 25 м Шаранджийски поводи
Korda Kable Leadcore Weedy Green - 25 мЕкипът, проектирал KABLE Leadcore начело с Adam Penning решили да разработят уникален повод с камуфлажна оплетка, който да се слее с дъното. Материалът за лийдко..
Комплект игли за Leadcore ESP Splicing Needles Шаранджийски
Комплект игли за Leadcore ESP Splicing NeedlesТози комплект се състои от 3 броя изключително фини игли за изработване на лидкор при шаранджийските монтажи. Всяка от тях е с различен ъгъл на закопчалка..
Алайнери за кука Nash Kickers Large Шаранджийски
Алайнери за кука Nash Kickers LargeНезабавно създавате агресивна механика и бързо завъртащи се куки с тези ъглови, изключително здрави алайнери за риболов.Основни характеристики:Ъглови, екстра тв..
Куки Nash Fang Gyro Шаранджийски
Куки Nash Fang GyroПревъзходно изпълнение за монтаж 360 платформа и Ronny Rigs!Новата гама на Nash Pinpoint, използвайки най-новите технологии в сплавите от въглеродна стомана, CARBIDE 617, което води..
Пръчки пяна Rainbow Foam Rod Yellow Стръв и пасти за риболов
Пръчки пяна Rainbow Foam Rod YellowПовдигач от микропореста пяна с размери: 7 см x 1.5 смЦвят - жълтРазфасовка - 5 бр. в пакет..
Кантар NGT XPR Digitale Scale 50 кг Шаранджийски
Кантар NGT XPR Digitale Scale 50 кгЕлектронните кантари XPR са чудесно допълнение към гамата продукти на NGT. Той разполага с голям LCD екран, който показва в килограми и либри и ви дава индикаци..
Кантар NGT Dynamic Digital Scale 50 кг
Кантар NGT Dynamic Digital Scale 50 кгСгъваемият кантар Dynamic Digital Scale разполага с голям LCD екран, който показва в килограми и либри, осигурява индикация за нивото на батерията и съхранява най..
Ластик ESP Marker Gum Шаранджийски
Ластик ESP Marker GumПредназначен за изработката на здрави стопиращи възли, които се "впиват" в монофила или плетеното влакно без да ги нараняват, като спомагат запазването на дистанцията и точно..
Класьор за монтажи NGT Stiff Rig Wallet ( 940 ) Шаранджийски
Класьор за монтажи NGT Stiff Rig Wallet ( 940 )Класьор за шарански поводи и монтажи, с твърди външни стени и здрав непромокаем плат. Полезен аксесоар, в който да подредите готовите си поводи за шаранс..
Силиконови конуси CarpPro 54 мм Шаранджийски
Силиконови конуси CarpPro 54 ммАнтиоплитащи силиконови конуси за бърза връзка.Размери: 54 x 3.1 ммРазфасовка - 10 бр. в пакет..
-10%
Вана за щарани NGT Carp Cradle ( 200 ) Шаранджийски
Вана за щарани NGT Carp Cradle ( 200 )Разнообразният асортимент от продукти на марката NGT, предназначени за шаранджийски риболов, се допълва от нов модел люлка. Люлката е с достатъчно здрава и същевр..
Готови монтажи KORDA Hybrid Lead Clip QC Swivel Leadcore Leaders Шаранджийски
Готови монтажи KORDA Hybrid Lead Clip QC Swivel Leadcore LeadersМонтажът е направен така, че да може да се ползва само като напълно фиксиран монтаж, благодарение именно на хибридните клипсове на Korda..
Ракета за захранка Nash Dot Spod Шаранджийски
Ракета за захранка Nash Dot SpodDot Spod е продукт, с който гордо се свързва Nash. Dot Spod хвърля екстремни разстояния с нулев разлив, но винаги освобождава захранката при удара, дори когато се ..
Напръстник за хвърляне Fox - Casting Finger Stall Шаранджийски
Напръстник  за хвърляне Fox - Casting Finger Stall..
Алайнер за кука Fox Edges Line Alignas Шаранджийски
Алайнер за кука Fox Edges Line AlignasИдеален заместител на термошлауха при монтаж на косъм. Препоръчва се за куки от 1 до 5 номер.Разфасовка - 10 бр. в пакетЦвят - Khaki..
Повод за фидер Falcon Feeder Running Rig Шаранджийски
Повод за фидер Falcon Feeder Running RigРазфасовка - 2 бр. в пакетПредлагат се в дължини: 5.0 и 7.0 см..
Конектор за метод фидер Extra Carp Method Connector 6039 Шаранджийски
Конектор за метод фидер Extra Carp Method Connector 6039Позволява бърза и лесна подмяна на повода без да се налага да се разглобява цялата система. Осигурява здрава и гъвкава връзка между основна..
Ластик за фидер Falcon Feeder Gum Шаранджийски
Ластик за фидер Falcon Feeder GumЕластичен шок лидер за фидер монтажи. Той поема цялата сила при неочаквани удари на по-едри или борбени екземпляри. Особено полезно, ако работите с плетено влакно.Дълж..
Коркови пръчки ESP Cork Sticks 6мм х 60мм Шаранджийски
Коркови пръчки ESP Cork Sticks 6мм х 60ммПредназначени за балансиране или придаване на плуващи свойства на тигрови фъстъци или лежащи протеинови топчета. Разфасовка - 10 бр. в кутия..
Fox Black Label Ear Standart Шаранджийски
Fox Black Label Ear StandartПроектиран да предпази въдицата от падане при удар.Гумено покритие да предпазва от надраскване.Проектиран за съчетаване за всички видове сигнализатори.Опаковка изработена о..
Комплект лидкори Fox Edges Leadcore Leaders Шаранджийски
Fox Edges Leadcore Leaders е готов монтаж за шаранджийски риболов. Повода е лидкор с издръжливост 45lb. Оборудван е със стандартен вирбел. Една опаковка съдържа 3 монтажа.Всеки монтаж&n..
PVA торбички Atemi Шаранджийски
PVA торбички Atemi - Висококачествени PVA торбичкиРазмер: 11 x 15 смРазфасовка - 10 бр. в пакет..
Патерностер Colmic Шаранджийски
Патерностер ColmicПатерностер с вирбел за дънен риболов.Дължина - 85 ммРазфасовка - 2 бр. в пакет..
Маркер за влаkно ESP Marker Gum Шаранджийски
Маркер за влаkно ESP Marker Размер - 0.45 ммРазфасовка - 5 мЦвят - Оранжев..
PVA Лента NGT PVA Tape - 20 м Dispenser Шаранджийски
PVA Лента NGT PVA Tape - 20 м DispenserВисококачествена PVA лента, която се разтваря при контакт с водата. Използва се за връзване на PVA торби и за нанизване на топчета, пелети и царевица. Време на п..
PVA Конец за риболов NGT PVA String - 20 м Dispenser Шаранджийски
PVA Конец за риболов NGT PVA String - 20 м DispenserВисококачествен и здрав PVA конец за риболов - PVA String от NGT, който се разтваря за около 30 секунди при контакт с водата. Използва се за връзван..
Пълнител PVA Wide Refill - 7 м x 35 мм PVA Mesh Шаранджийски
Пълнител PVA Wide Refill - 7 м x 35 мм PVA MeshВисококачествена PVA мрежа във вид на ръкав с дължина 7 метра. Изработена от материал, чийто характеристики са оптимални за условията на риболов в българ..
Пълнител PVA NGT Narrow Refill - 7 м x 25 мм PVA Mesh Шаранджийски
Пълнител PVA NGT Narrow Refill - 7 м x 25 мм PVA MeshВисококачествена PVA мрежа във вид на ръкав с дължина 7 метра. Изработена от материал, чийто характеристики са оптимални за условията на риболов в ..
Комплект за зиг Korda ZigKit M Шаранджийски
Комплект за зиг Korda ZigKit MКомплектът включва:- Zig Float (поплавък)- Anti-Tangle Sleeve - QC вирбел №11 на Korda- Anti-Tangle Boom..
Магнит Korda Zig Magnet Шаранджийски
Магнит Korda Zig Magnet  е дребен аксесоар, но с голямо значение за риболовците, които практикуват шарански риболов със Zig Rig монтажи. С негова помощ замятането на дългите монтажи става ле..
Маркер Korda Kit Balsa Marker Float Шаранджийски
Korda Kit Balsa Marker е комплект, който ви дава всичко необходимо, за да се насладите на риболов с динамично, напълно ефективно настройване, с което ще си гарантирате улов всеки път...
Маркер Korda SLR Balsa Marker Float Шаранджийски
Маркер за риболов SLR Marker Korda, изработен от най-висококачествена балсова дървесина, за да се гарантира, че той ще се появи дори и на голяма дистанция...
Конец за топчета Korda Bait Floss Шаранджийски
Конец за топчета Korda Bait FlossПредназначен да свързва стръвта преди да да бъде прикрепена към куката. Връзването на POP-UP топчета по този начин гарантира, че не се губи плаваемост, тъй като стръвт..
Показани 1 от 200 | 356 (2 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image