Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
122
15
61
16
39
17
67
19
137
45
217
23
Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art.115 Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art.115Обем - 3 литра..
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art. 116 / 7 л. Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art. 116 / 7 л.Обем -  7 л...
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art.116 / 12 л Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art. 116 / 12 л.Обем - 12 л...
Сгъваема кофа с въже Balzer Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа с въже BalzerУдобна, лека и компактна сгъваема кофа. Въжето към кофата е с дължина от 9.50м, което я прави подходяща за високи и стръмни брегове до които трудно се осигурява достъп.Разме..
Кофа за жива стръв 7 литра с метална дръжка Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв  Filstar 7 л. с метална дръжкаКофа от две части - състои се от плътна кофа с метална дръжка и кофа на решетка с дръжка и капак за бърз достъп. Вместимост - 7 литра...
Кофа Plastica Panaro 12л Кофи, легени, сита
Кофа Plastica Panaro 12 лПолипропиленова кофа с метална дръжка.Обем - 12 лЦвят - Син..
Кофа за вода NGT Waterproof PVC Water Bucket Кофи, легени, сита
Кофа за вода NGT Waterproof PVC Water BucketNGT разработиха собствена PVC кофа за вода. Тази 100% водоустойчива кофа е идеална за бързо придвижване на водата и изсипване върху рибата, докато е на..
Футер за захранка NGT Bait Bin Bag With Handles - 325 Чанти и сакове
Чанта за стръв NGT Bait Bin Bag with Handles - 325 е луксозен контейнер за примамки, които е идеален за смесване и съхраняване на частици, топчета и пелети. Кофата за примамки е изработена от пол..
Комплект Drennan Bait System 20L - 4 части Кофи, легени, сита
Комплект Drennan Bait System 20L - 4 частиЕлементите са изработени от полутвърд водоустойчив EVA материалЗаоблени краищаПодсилени шевовеОсновното отделение е с подсилени дръжки и капак с ципЛесно за п..
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 5 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 5 литра за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжка.Капаците..
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 12,5 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 12,5 литраЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжк..
Кофа за риболов NGT Round Camo Bucket 5 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Round Camo Bucket 5 литраЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжка.Ка..
Кофа за риболов NGT Round Camo BUCKET 3 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Round Camo BUCKET 3 LitreЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжка.Ка..
Кофа за риболов  NGT Round Camo Bucket 10 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов  NGT Round Camo Bucket 10 litreЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална др..
Футер с прикачно за стол Focus За плувка
Футер с прикачно за стол FocusПрактичен футер за захранка, предназначен за фиксиране върху стол на удобна височина.Диаметър - 22 см..
Футер за захранка NGT Rigid Supreme Groundbait Чанти и сакове
Футер за захранка NGT Rigid Supreme GroundbaitМека кофа - футер за захранка и стръв от NGT, изработена от устойчива на износване и вода материя. Основните предимства са ниското тегло и гъвкавостта на ..
Показани 1 от 16 | 26 (2 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image