Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
15
61
33
171
16
14
17
67
12
19
137
45
217
222
22
23
Размер в мм
222
223
Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв  Plastilys 7 л + помпа Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв  Plastilys 7 л + помпаКофа от две части с помпичка - състои се от плътна кофа с метална дръжка, кофа на решетка с дръжка и капак за бърз достъп и помпичка за въздух.Капацитет -..
Кофа Fox Camo Bucket 10 Л Кофи, легени, сита
Кофа Fox Camo Bucket 10 ЛМощен дизайн с метална дръжкаИдеални за носене на стръвта до и от мястото за ловенеКвадратната форма ги прави по-лесно да се ..
Сгъваема кофа Fox Collapsable water bucket Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа Fox Collapsable water bucketСгъваемата кофа за вода е практичен риболовен аксесоар, който не заема място във вашия багаж. Перфектна за съхранение на риба, почистване на ръце, смесване на..
Сгъваема кофа с въже Delphin Cubo 5 л Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа с въже Delphin Cubo 10 лDelphin Cubo е практична кофа, изработена от водоустойчив EVA материал с минимални транспортни размери, благодарение на което не заема почти никакво място във ваш..
Кофа Sensas Club 15 Л Кофи, легени, сита
Кофа Sensas Club 15 ЛКофа за транспортиране и миксиране на захранка.Обем - 15 Л ..
Бака Sensas 40 Л Кофи, легени, сита
54.50 лв.
Бака Sensas 40 ЛИдеална за овлажняване и миксиране на големи количества захранка. Произведена от здрава и качествена пластмаса.(ситото на снимката не е включено в цената)Обем - 40 Л..
Кофа Sensas 25 Л Кофи, легени, сита
45.90 лв.
Кофа Sensas 25 ЛПерфектна за миксиране и транспортиране на захранка. Произведена от здрава и качествена пластмаса.Обем - 25 Л..
Кофа Sensas 17 Л Кофи, легени, сита
29.30 лв.
Кофа Sensas 17 ЛПерфектна кофа за миксиране и транспортиране на захранка.Обем - 17 Л..
Kапак за кофа Sensas 25 Л Кофи, легени, сита
Kапак за кофа Sensas 25 ЛПредпазва захранката ви от дъжд и слънце. ..
Сито Extra Carp RIDDLE Blue Кофи, легени, сита
Сито Extra Carp RIDDLE BlueДиаметър - 30 смДупка - 3 мм..
Кофичка за вода Colmic Moby Кофи, легени, сита
Кофичка за вода Colmic MobyСлучвало ли ви се е да сте за риба на някой висок бряг и да не можете да си вземете вода за разбъркване на подхранката? Сигурно.Ако имате тази удобна и практична вещ обаче, ..
Органайзер за кофа Fox Bucket Insert Кофи, легени, сита
Органайзер за кофа Fox Bucket InsertДизайн с три отделения. Разделя и организира справянето с предмети и стръвта. Формована хватка за лесно отстраняване. Органайзерът може да седи на ръ..
Кофа Fox Camo Bucket 5 Л Кофи, легени, сита
Кофа Fox Camo Bucket 5 ЛМощен дизайн с метална дръжкаИдеални за носене на стръвта до и от мястото за ловенеКвадратната форма ги прави по-лесно да се п..
Кофа Fox Camo Bucket 17 Л Кофи, легени, сита
Кофа Fox Camo Bucket 17 ЛМощен дизайн с метална дръжкаИдеални за носене на стръвта до и от мястото за ловенеКвадратната форма ги прави по-лесно да се ..
Футер за захранка NGT Camo Bait Bin Кофи, легени, сита
Футер за захранка NGT Camo Bait BinЧанта за стръв NGT Bait Bin Bag with Handles - 325 е луксозен контейнер за примамки, които е идеален за смесване и съхраняване на частици, топчета и пелети.&nbs..
Сито Extra Carp Riddle Кофи, легени, сита
Сито Extra Carp RiddleДиаметър - 32 смПредлага се в два размера на окото: 4 и 6 мм..
Кофа за жива стръв 25 литра кръгла+помпа Plastilys Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв 25 литра кръгла+помпа PlastilysЗдрава двойна кофа с метална дръжка. Вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата, капак за бърз достъп и пластмасова дръжка. Външната кофа е плъ..
Кофа с капак 20L Първенец Кофи, легени, сита
Кофа с капак 20L ПървенецЗдрава и качествена кофа с вместимост от 20L + капак.Размери: 27 x 40 смПроизведена в България...
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art.115 Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art.115Обем - 3 литра..
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art. 116 / 7 л. Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art. 116 / 7 л.Обем -  7 л...
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art.116 / 12 л Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв Plastica Panaro art. 116 / 12 л.Обем - 12 л...
Сгъваема кофа с въже Balzer Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа с въже BalzerУдобна, лека и компактна сгъваема кофа. Въжето към кофата е с дължина от 9.50м, което я прави подходяща за високи и стръмни брегове до които трудно се осигурява достъп.Разме..
Кофа за жива стръв 7 л с метална дръжка Plastilys Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв 7 л с метална дръжка PlastilysКофа от две части - състои се от плътна кофа с метална дръжка и кофа на решетка с дръжка и капак за бърз достъп. Вместимост - 7 литра...
Кофа Plastica Panaro 12л Кофи, легени, сита
Кофа Първенец 20 лПолипропиленова кофа без дръжка.Обем - 20 лЦвят - Син..
Кофа за вода NGT Waterproof PVC Water Bucket Кофи, легени, сита
Кофа за вода NGT Waterproof PVC Water BucketNGT разработиха собствена PVC кофа за вода. Тази 100% водоустойчива кофа е идеална за бързо придвижване на водата и изсипване върху рибата, докато е на..
Футер за захранка NGT Bait Bin Bag With Handles - 325 Чанти и сакове
Чанта за стръв NGT Bait Bin Bag with Handles - 325 е луксозен контейнер за примамки, които е идеален за смесване и съхраняване на частици, топчета и пелети. Кофата за примамки е изработена от пол..
Комплект Drennan Bait System 20L - 4 части Кофи, легени, сита
Комплект Drennan Bait System 20L - 4 частиЕлементите са изработени от полутвърд водоустойчив EVA материалЗаоблени краищаПодсилени шевовеОсновното отделение е с подсилени дръжки и капак с ципЛесно за п..
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 5 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 5 литра за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжка.Капаците..
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 12,5 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Square Camo Bucket 12,5 литраЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжк..
Кофа за риболов NGT Round Camo Bucket 5 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Round Camo Bucket 5 литраЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжка.Ка..
Кофа за риболов NGT Round Camo BUCKET 3 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов NGT Round Camo BUCKET 3 LitreЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална дръжка.Ка..
Кофа за риболов  NGT Round Camo Bucket 10 литра Кофи, легени, сита
Кофа за риболов  NGT Round Camo Bucket 10 litreЧудесна за смесване на захранка, съхраняване на бойлита и носенето на тези основни принадлежности. Всяка кофа има херметичен капак с метална др..
Футер с прикачно за стол Focus За плувка
Футер с прикачно за стол FocusПрактичен футер за захранка, предназначен за фиксиране върху стол на удобна височина.Диаметър - 22 см..
Футер за захранка NGT Rigid Supreme Groundbait Чанти и сакове
Футер за захранка NGT Rigid Supreme GroundbaitМека кофа - футер за захранка и стръв от NGT, изработена от устойчива на износване и вода материя. Основните предимства са ниското тегло и гъвкавостта на ..
Футер за захранка NGT Dluxe Groundbait Чанти и сакове
Футер за захранка NGT Dluxe GroundbaitМека кофа - футер за захранка и стръв от NGT, изработена от устойчива на износване и вода материя. Основните предимства са ниското тегло и гъвкавостта на стените,..
Сито за кофа ForMax Кофи, легени, сита
Сито за кофа ForMaxМного качествено метално сито за пресяване на стръв и захранка. Подходящо за кофа с диаметър до 40 см.  Диаметър на ситото - 33 см.Размер на окото - 3.4 мм..
Сгъваема кофа с въже JVS Кофи, легени, сита
Сгъваема кофа с въже JVSУдобна и компактна гумена кофа за вода, снабдена с въже и дръжка. Можете да пълните вода в нея, докато сте на брега или върху мост. Удобството при използването на такава кофа е..
Комплект кофа Drennan Bucket System 25 л Кофи, легени, сита
Комплект кофа Drennan Bucket System 25 л Кофа -25 л със здрава и удобна дръжка за носене. Меко покривало с неопренова подплата и двоен цип, разполагащо със специална система за захващане към..
Кофа за захранка + капак Guru Bucket  Кофи, легени, сита
Кофа за захранка + капак Guru Bucket  Произведена от здрава и масивна пластмаса Капацитет: 18 л Идеална за миксиране на големи количества захранка Здрава дръжка Капакът р..
Кофа с леген и капак Carp Pro Кофи, легени, сита
Кофа с леген и капак Carp ProКофа от Carp Pro, предназначена за захранка и стръв, изработена от здрава пластмаса. Подходяща е за смесване, разбъркване и пренасяне на различни риболовни захранки, теста..
Кофа за жива стръв Plastilys Кофи, легени, сита
Кофа за жива стръв PlastilysУдобна двойна кръгла кофа - вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата и с капак, а външната кофа е плътна, като може да се използва за различни дейности.Вместимост ..
Кофа с капак Starbaits 8L Кофи, легени, сита
Кофа с капак Starbaits 8LОбем - 8 л..
Кофа  с капак Starbaits 3,5L Кофи, легени, сита
Кофа  с капак Starbaits 3,5LОбем - 3.5 л..
Шаранджийска кофа + леген Starbaits 21L Кофи, легени, сита
Шаранджийска кофа + леген Starbaits  за риболов с обем 21 литра, снабдена с допълнителен леген и капак. Подходяща е за съхранение и транспортиране на различни подхранки, смеси от семена, протеино..
Показани 1 от 44 | 44 (1 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image