Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
13
60
61
33
35
16
14
139
39
98
17
67
12
19
127
141
45
85
46
88
22
23
Размер
467
468
76
77
85
124
89
105
106
107
515
Кепове
Телескопична дръжка за кеп NGT 3M 3PC Fibreglass Net Handle Кепове
Телескопична дръжка за кеп NGT 3M 3PC Fibreglass Net HandleХарактеристики:Дължина - 3 мСекции - 3 бр.Стандартна резба..
Глава за кеп Sensas Easy Dry Luxe Кепове
Глава за кеп Sensas Easy Dry LuxeВисококачествена овална глава с бързосъхнеща мрежа. Алуминиева рамка. Диаметър на окото на мрежата - 8мм.Размери:Диаметър - 55 смДиаметър на окото - 8 ммДълбочина - 30..
Дръжка за кеп Lineaeffe Landing Net 3.20 м Кепове
Дръжка за кеп Lineaeffe Landing Net 3.20 мДръжка за кеп, подходяща за риболов на мач, плувка, фидер и болонезе.Дължина - 3.20 м..
Глава за кеп Maver  Commersial 500 Landing Net Кепове
Глава за кеп Maver Commersial 500 Landing NetГлава за кеп със здрава алуминиева рамка и висококачествена, олекотена мрежа.Размери : 50 x 40 см..
Глава за Кеп Daiwa Pellet Кепове
Глава за Кеп Daiwa PelletГлава за кеп с финна мрежаДиаметър - 50 см..
Дръжка за кеп Pro Net Handle  Кепове
Дръжка за кеп Pro Net HandleТелескопична дръжка за кеп с "anti-slip" покритие. Елегантна вътрешна олекотена втулка. Предлага се в три дължини, покриващи всяка риболовна ситуация.Дължина - 3.00 мТрансп..
Глава за кеп кордена без шев FilStar Mono Green Кепове
Глава за кеп кордена без шев FilStar Mono GreenАлуминиева рамка и мрежа от корда. Предотвратява неприятното закачане на куката в плата, както и нуждата от време за изсъхване на материята при край на р..
Дръжка за кеп - Filstar Compact Net Handle Кепове
Дръжка за кеп - Filstar Compact Net HandleДръжка за кеп със супер къса и удобна транспортна дължина. Дръжката е покрита със специално неплъзгащо се покритие "sure grip" за допълнителен комфорт.Брой се..
Адаптер за кеп Fast Release Adaptor   Кепове
Адаптер за кеп Fast Release Adaptor  Адаптер с Cam lock механизъм за бърза връзка между глава за кеп и дръжка. Може да се използва и за бързо свързване при аларми, глави за колчета и бъзер б..
Шарански кеп Fox Horizon X3 42'' Landing Net Кепове
Шарански кеп Fox Horizon X3 42'' Landing NetМрежата на кепа, подобно на неговата конструкция, трябва да бъде много здрава. Изработена мрежата е хубава, дълга, лека и твърда. Тя може да се из..
Кеп NGT Deluxe Stalker 42'' Carp Net 2 части Кепове
Кеп NGT Deluxe Stalker 42'' Carp Net 2 частиМрежата на кепа, подобно на неговата конструкция, трябва да бъде много здрава.Изработена мрежата е хубава, дълга, лека и твърда. Тя може да се използва..
Шаранджийски кеп Starbaits V2 Landing Net Кепове
Шаранджийски кеп Starbaits V2 Landing NetV2 предлага страхотно съотношение цена - качество. Разполага с мека мрежа и V-образен чатал за заключване на двете рейки. Бърз и лесен за употреба.Характеристи..
Буй за кеп Faith Netfloat XL Шаранджийски
Буй за кеп Faith Netfloat XLПлувка за кеп, който се прикача лесно за кепа и го предпазва от потъване особено в ситуациите, в които ловите сами...
Телескопична дръжка за кеп NGT 2м - 2 PC Fiberglass " Screw Fix '' Net Кепове
Телескопична дръжка за шарански кеп NGT 2m, 2pc Fiberglass 'Screw Fix' Net - изключително здрава и надеждна дръжка за шарански кеп.С обща дължина от 2м ви позволява да кепвате дори на по-големи разсто..
Дръжка за кеп Colmic Eron Pro Кепове
Дръжка за кеп Colmic EronProТелескопична дръжка за кеп от композитен материал. Твърда, здрава и лесна за употреба, тя е подходяща за всякакъв тип риболовци. Предлага се в три размера...
-29%
Глава за кеп Colmic Silver Series Кепове
Глава за кеп Colmic Silver SeriesНова концепция на глава за кепче, при която рамката е със специална V-форма, която осигурява екстремна здравина и невъзможност от усукване. Захващането към дръжката е ..
Показани 1 от 16 | 57 (4 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image