Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
13
60
61
33
34
35
171
16
14
139
39
98
17
67
12
19
127
141
45
85
46
62
88
49
226
22
23
Размер
467
468
76
77
85
124
89
105
106
107
515
Кепове
Дръжка за кеп Filstar Compact Specimen Handle Кепове
Дръжка за кеп Filstar Compact Specimen HandleИзключително лека, тънка и здрава карбонова дръжка за кеп, способна да извади големи трофейни риби. Compact Specimen Handle е съставена от две снадки и има..
Кеп сгъваем FilStar Floating Trout Net Кепове
Кеп сгъваем FilStar Floating Trout NetFilStar Floating Trout Net е здрав и надежден кеп за риболов с практичен и красив дизайн. Моделът е сгъваем, което улеснява съхранението и транспортирането му по ..
Кеп FilStar Square Midi Net Кепове
Кеп FilStar Square Midi NetFilStar Square Midi Net е модел кеп, който се предлага в два размера, като и двата притежават прибираща се дръжка, която може да се разпъва при необходимост. Кепът е снабден..
Метален блок за кеп NGT Spare Metal V Block For All Landing Nets Кепове
Метален блок за кеп NGT Spare Metal V Block For All Landing NetsУниверсален резервен блок за шаранджийски кеп. Съвместим с повечето модели кепове. Материал - метал с черно прахово покритие..
Триъгълник за шарански кеп Fox Landing Net Block Шаранджийски
Триъгълник за шарански кеп Fox Landing Net BlockПодсилен пластмасов триъгълник за шарански кеп, подходящ за ползване с карбонови рамена. Резбата е стандартна.Ширина на отворите - 13 мм...
Поплавък за кеп Prologic Net Float Кепове
Поплавък за кеп Prologic Net FloatХарактеристики:Поплавък за кеп Велкро каишка за закрепване към главата на кепа Регулируем ластик Съвместим с всички кепове на Prologic ..
Кеп Prologic Firestarter Landing Net Кепове
Кеп Prologic Firestarter Landing NetКеп с мека мрежа, която предпазва рибата от наранявание и супер здрава дръжка от композитни въглеродни материали.Характеристики:Твърда композитна карбонова дръжка&n..
Шаранджийски кеп PROLOGIC Classic Carbon Landing Net  Кепове
Шаранджийски кеп PROLOGIC Classic Carbon Landing Net Лек като перо, здрав като скала! Най-доброто възможно решение за комбиниране на сила, лекота и съотношенице цена/качество. Супер здрава 24t ви..
Глава за кеп Colmic Velox Mesh Кепове
Глава за кеп Colmic Velox MeshНов модел състезателна глава за кеп. Изработена е от два вида мрежа: по-ситна в долната част на главата, и по-едра от двете страни. Това е с цел по-лесното движение ..
Кеп Prologic Cruzade Landing Net 1.8 м Кепове
Кеп Prologic Cruzade Landing Net 1.8 мPrologic Cruzade Landing Net е здрав и надежден кеп, оборудван с композитна карбонова дръжка 180см и супер здрави рамена от стъклопласт. Идеално решение за ри..
Глава за кеп Sensas Rubber Landing Net Head Кепове
Глава за кеп Sensas Rubber Landing Net HeadМрежата на този модел е от гума, за да се избегне нараняването на по-едрите риби. Препоръчва се при наличие и таргетиране на по-големи екземпляри. Диаме..
Кеп с вграден магнит DAM MAGNO FLY NET  Кепове
Кеп с вграден магнит DAM MAGNO FLY NET Много лек и стабилен кеп на DAM, изработен с мрежа, покрита със силикон,  за да предпазва от оплитане на куките. В дръжката има вграден магнит за закача..
Кеп Scierra Trout Net M Кепове
Кеп Scierra Trout Net MМухарски кеп с удобна дръжка и текстилна дълбока мрежа, която е от бързо съхнеща материя.Размер - 30 х 40 см Дълбочина на мрежата - 40 см..
Плуващ кеп Savage Gear Pro Finezze Rubber Mesh Кепове
Плуващ кеп Savage Gear Pro Finezze Rubber Mesh Страхотен олекотен и супер здрав плаващ кеп на марката Savage Gear. Ергономична дръжка за перфектен захват, лека и супер здрава рамка, поп..
Глава за кеп NGT 50'' Green Specimen Net with Dual Net Float System (Metal Block) Кепове
Глава за шаранджийски кеп NGT 50" Green Specimen Net with Dual Net Float System (Metal Block) - изключително здрава резервна глава за кеп, с размери на рамената 115 см и дълбочина 90 см. Ста..
Шаранджийски кеп с телескопична дръжка NGT 2 м Кепове
Шаранджийски кеп с телескопична дръжка NGT 2 мСолиден шаранджийски кеп с големи размери. Моделът е оборудван с телескопична дръжка, която е с дължина 2 м. Дръжката е от две части. В горната част ..
Показани 1 от 16 | 82 (6 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image