Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
13
60
61
33
16
14
139
39
98
17
67
12
19
45
85
46
88
22
23
Размер
467
76
77
85
124
89
105
106
107
515
Кепове
Дръжка за кеп - Filstar Compact Net Handle Кепове
Дръжка за кеп - Filstar Compact Net HandleДръжка за кеп със супер къса и удобна транспортна дължина. Дръжката е покрита със специално неплъзгащо се покритие "sure grip" за допълнителен комфорт.Брой се..
Адаптер за кеп Fast Release Adaptor   Кепове
Адаптер за кеп Fast Release Adaptor  Адаптер с Cam lock механизъм за бърза връзка между глава за кеп и дръжка. Може да се използва и за бързо свързване при аларми, глави за колчета и бъзер б..
Шарански кеп Fox Horizon X3 42'' Landing Net Кепове
Шарански кеп Fox Horizon X3 42'' Landing NetМрежата на кепа, подобно на неговата конструкция, трябва да бъде много здрава. Изработена мрежата е хубава, дълга, лека и твърда. Тя може да се из..
Кеп NGT Deluxe Stalker 42'' Carp Net 2 части Кепове
Кеп NGT Deluxe Stalker 42'' Carp Net 2 частиМрежата на кепа, подобно на неговата конструкция, трябва да бъде много здрава.Изработена мрежата е хубава, дълга, лека и твърда. Тя може да се използва..
Шаранджийски кеп Starbaits V2 Landing Net Кепове
Шаранджийски кеп Starbaits V2 Landing NetV2 предлага страхотно съотношение цена - качество. Разполага с мека мрежа и V-образен чатал за заключване на двете рейки. Бърз и лесен за употреба.Характеристи..
Буй за кеп Faith Netfloat XL Шаранджийски
Буй за кеп Faith Netfloat XLПлувка за кеп, който се прикача лесно за кепа и го предпазва от потъване особено в ситуациите, в които ловите сами...
Телескопична дръжка за кеп NGT 2м - 2 PC Fiberglass " Screw Fix '' Net Кепове
Телескопична дръжка за шарански кеп NGT 2m, 2pc Fiberglass 'Screw Fix' Net - изключително здрава и надеждна дръжка за шарански кеп.С обща дължина от 2м ви позволява да кепвате дори на по-големи разсто..
Дръжка за кеп Colmic Eron Pro Кепове
Дръжка за кеп Colmic EronProТелескопична дръжка за кеп от композитен материал. Твърда, здрава и лесна за употреба, тя е подходяща за всякакъв тип риболовци. Предлага се в три размера...
-29%
Глава за кеп Colmic Silver Series Кепове
Глава за кеп Colmic Silver SeriesНова концепция на глава за кепче, при която рамката е със специална V-форма, която осигурява екстремна здравина и невъзможност от усукване. Захващането към дръжката е ..
Дръжка за кеп от 2 части Extra Carp 1.80 м Кепове
Дръжка за кеп от 2 части Extra Carp 1.80 мДължина - 1.80 мТранспортна дължина - 90 см..
Глава за шаранджийски кеп Extra Carp  Кепове
Глава за шаранджийски кеп Extra Carp Триъгълникът е изработен от неръждаема метална сплав, а рамената от фибростъкло. Мрежата е едра и е направена от здрав материал, с което се постига максимална..
Карбонова дръжка за кеп NGT 2 PC Dynamic Carp Full Carbon Net Handle Кепове
Карбонова дръжка за кеп NGT 2 PC Dynamic Carp Full Carbon Net Handle e усилена, здрава и лека дръжка за шарански кеп, от две секции, изработена изцяло от карбон. Отличава се с малък диаметър, кач..
Телескопична дръжка за шарански кеп NGT 3 м, 3 pc Fiberglass Screw Fix Nett Кепове
Телескопична дръжка за шарански кеп NGT 3 м, 3 pc Fiberglass Screw Fix Net - изключително здрава и надеждна дръжка за шарански кеп.С обща дължина от 3 м, позволява да кепвате дори на по-големи разстоя..
Дръжка за кеп Drennan Super Specialist Twist Lock Net Pole 3.0 м Кепове
Дръжка за кеп Drennan Super Specialist Twist Lock Net Pole 3.0 мКарбонова дръжка с регулируема дължина - от 1.60 до 3.0 м, което се постига чрез уникална система за фиксиране на дръжката на необходима..
Дръжка за кеп Drennan Super Specialist Twist Lock Net Pole Кепове
Дръжка за кеп Drennan Super Specialist Twist Lock Net PoleКарбонова дръжка с регулируема дължина - от 100 до 200 см, което се постига чрез уникална система за фиксиране на дръжката на необходимата дъл..
Дръжка за кеп Drennan S7 Rigid Carbon 2.6 м Кепове
Дръжка за кеп Drennan S7 Rigid CarbonЗдрава и устойчива дръжка за кеп, състояща се от 2 телескопични секции, ергономична дръжка за по-добър захват и стилно бляскаво покритие в останалата част. Дължина..
Показани 1 от 16 | 50 (4 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image