Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
13
60
61
33
34
35
171
16
14
139
39
98
17
67
12
19
127
141
45
85
46
88
49
226
22
23
Размер
467
468
76
77
85
124
89
105
106
107
515
Кепове
 Кеп с вграден магнит DAM MAGNO FLY NET  Кепове
Кеп с вграден магнит DAM MAGNO FLY NET Много лек и стабилен кеп на DAM, изработен с мрежа която е покрита с силикон за да предпазва от оплитане на куките. В дръжката има вграден магнит за закача..
Кеп Scierra Trout Net M Кепове
Кеп Scierra Trout Net MМухарски кеп с удобна дръжка и текстилна дълбока мрежа, която е от бързо съхнеща материя.Размер - 30 х 40 см Дълбочина на мрежата - 40 см..
Плуващ кеп Savage Gear Pro Finezze Rubber Mesh Кепове
Плуващ кеп Savage Gear Pro Finezze Rubber Mesh Страхотен олекотен и супер здрав плаващ кеп на марката Savage Gear. Ергономична дръжка за перфектен захват, лека и супер здрава рамка, поп..
Глава за кеп NGT 50'' Green Specimen Net with Dual Net Float System (Metal Block) Кепове
Глава за шаранджийски кеп NGT 50" Green Specimen Net with Dual Net Float System (Metal Block) - изключително здрава резервна глава за кеп, с размери на рамената 115 см и дълбочина 90 см. Ста..
Шаранджийски кеп с телескопична дръжка NGT 2 м Кепове
Шаранджийски кеп с телескопична дръжка NGT 2 мСолиден шаранджийски кеп с големи размери. Моделът е оборудван с телескопична дръжка, която е с дължина 2 м. Дръжката е от две части. В горната част ..
Телескопична дръжка за кеп Delphin MYSTERY - 320 см / 3 части Кепове
Телескопична дръжка за кеп Delphin MYSTERY - 320 см / 3 частиМного лека и издръжлива дръжка предназначена за кеп или захранване.Тъмнокафявия и дизайн с комбинация от сребристи графики и черната нехлъз..
Глава за кеп с гумирана мрежа 42" Black Specimen Rubber Net Кепове
Глава за кеп с гумирана мрежа 42" Black Specimen Rubber NetРезервна глава за шарански кеп в комплект с триъгълник - трипътник от неръждаема метална сплав. Рамената са от фибростъкло, а мрежата е изтък..
Глава за шаранджийски кеп NGT 50" Two Tone Specimen Net (metal block) + Stink bag Кепове
Глава за шаранджийски кеп NGT 50" Two Tone Specimen Net (metal block) + Stink bagГлава за шаранджийски кеп NGT 50" Specimen Net (Metal block) - изключително здрава резервна глава за кеп с ра..
Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net (Plastic Block) Кепове
Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net (Plastic Block)Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net (Plastic Block) - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената..
Глава за Шаранджийски кеп NGT 42" Camo Specimen Net Кепове
Глава за Шаранджийски кеп NGT 42" Camo Specimen NetГлава за шаранджийски кеп NGT 42" Camo Specimen Net - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената 107 x 107см и дълбочи..
Глава за кеп NGT Deluxe 'Match' Pan Net Кепове
Глава за кеп NGT Deluxe 'Match' Pan NetГлава за кеп с качествена мрежа и стандартната резба за всяка дръжка за кеп. Рамката е алуминиева и изключително здрава. Мрежата е от полиестер - бързо съхнеща и..
Глава за кеп NGT Deluxe 'Coarse' Pan Net Кепове
Глава за кеп NGT Deluxe 'Coarse' Pan NetГлава за кеп с качествена мрежа и стандартната резба за всяка дръжка за кеп. Рамката е алуминиева и изключително здрава. Мрежата е от полиестер - бързо съхнеща ..
Глава за кеп NGT Coarse Scoop Net Standart - 60 cm Кепове
Глава за кеп NGT Coarse Scoop Net Standart - 60 cmГлава за кеп с качествена мрежа и стандартната резба за всяка дръжка за кеп. Рамката е алуминиева и изключително здрава. Мрежата е от полиестер - бърз..
Глава за кеп NGT Camouflage 55 x 45 см Pan Net Кепове
Глава за кеп NGT Camouflage 55 x 45 см Pan NetГлава за кеп с качествена мрежа и стандартната резба за всяка дръжка за кеп. Рамката е алуминиева и изключително здрава. Мрежата е от полиестер - бързо съ..
Телескопична дръжка за кеп NGT 3M 3PC Fibreglass Net Handle Кепове
Телескопична дръжка за кеп NGT 3M 3PC Fibreglass Net HandleХарактеристики:Дължина - 3 мСекции - 3 бр.Стандартна резба..
Глава за кеп Sensas Easy Dry Luxe Кепове
Глава за кеп Sensas Easy Dry LuxeВисококачествена овална глава с бързосъхнеща мрежа. Алуминиева рамка. Диаметър на окото на мрежата - 8мм.Размери:Диаметър - 55 смДиаметър на окото - 8 ммДълбочина - 30..
Показани 1 от 16 | 71 (5 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image