Филтър
Дума
Цена
лв. лв.
Производители
15
13
60
61
126
35
86
39
17
67
12
30
182
150
45
21
47
49
23
52
Размер
76
77
Чанти и сакове
Чанта за спининг Balzer Shirasu Чанти и сакове
Чанта за спининг Balzer ShirasuПодходяща за мобилни риболовци, които не обичат да седят на едно място. Разполага с външен джоб, стойка за клещи и ластична презрамка за яке. Изцяло водоустойчива, ..
Чанта за спининг Balzer Shirasu 2в1 Чанти и сакове
Чанта за спининг Balzer Shirasu 2в1Състои се от основна част и отделяща се малка чанта с твърд капак и дръжка. Основното отделение е снабдено с 2 кутии, като може да побере още 2. Изцяло водоусто..
Хладилна чанта TFG Compact Coolbag Чанти и сакове
Хладилна чанта TFG Compact CoolbagГоляма кутия за аксесоари2 кутии за стръвOтделение за буранчетаРазмери: 37 / 30 / 27 см ..
Чанта за аксесоари NGT PVA Bag / Rig Wallet 070 Чанти и сакове
Чанта за аксесоари NGT PVA Bag / Rig Wallet 070Чанта за аксесоари NGT PVA Bag / Rig Wallet 070 е създадена за съхранение на PVA продукти от първа необходимост. Тя е идеална за поддържане на всички тез..
Чанта за спининг риболов Savage Gear System Box Bag M 3  Чанти и сакове
Чанта за спининг риболов Savage Gear System Box Bag M 3 Практична чанта със страхотен дизайн за спининг риболов с голямо основно отделение, един фронтален и два странични джоба. Ко..
Чанта за храна Starbaits PRO Food Bag Чанти и сакове
Чанта за храна Starbaits PRO Food BagЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Основното отделение е хладилно и лесно за почистване. В предният джоб ще откриете 2 чинии, 2 вилици, 1 кърпа и ..
Сак Starbaits  PRO Carry All Large Чанти и сакове
Сак Starbaits  PRO Carry All LargeЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Разполага с голямо основно отделение, 3 външни джобове и подплатена презрамка. Дължина - 63 смШирина - 3..
Сак Starbaits PRO Carry All Medium Чанти и сакове
Сак Starbaits PRO Carry All MediumЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Разполага с голямо основно отделение, 3 външни джобa и подплатена презрамка. Дължина - 55 смШирина - 38 смВис..
Хладилна чанта Starbaits PRO Cooler Bag XL Шаранджийски
Хладилна чанта Starbaits PRO Cooler Bag XLЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Качествена чанта, проектирана за транспортиране на топчета, дипове или други храни в оптимално състояние. ..
Чанта за дипове Starbaits PRO Hookbait Dip Bag Шаранджийски
Чанта за дипове Starbaits PRO Hookbait Dip BagЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Разполага с 2 отделящи се велкро разделителя, мрежест вътрешен джоб, висококачествен двоен цип и дръжк..
Чанта за олово Starbaits PRO Lead Bag Чанти и сакове
Чанта за олово Starbaits PRO Lead BagЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Разполага с 2 отделящи се велкро лепенки, мрежест вътрешен джоб, висококачествен двоен цип и дръжка. Дължи..
Чанта за аксесоари Starbaits  Pro Accesorries Bag Чанти и сакове
Чанта за аксесоари Starbaits  Pro Accesorries BagЧаст от най-новата концепция на Starbaits - SB PRO. Подплатена чанта, снабдена с двоен цип и вътрешен джоб. Разполага с удобна дръжка за носене.Дъ..
Сак Fox Rage Voyager Medium Welded Bag Чанти и сакове
Сак Fox Rage Voyager Medium Welded BagРибарски сак-чанта, изработен от водоустойчив PVC материал, с изобилие от пространство за стръв, такъми, кутии.Характеристики:Масивни, здрави циповеТвърди пластма..
Чанта Fox Aquos EVA Bags 30l Чанти и сакове
Чанта Fox Aquos EVA Bags 30lЧанта изработена от EVA материал, който е водоустойчив. Горната част може да се отвори изцяло с помощта на цип, за да се улесни изваждането на съдържанието в чантата. Има з..
Чанта Fox Aquos EVA Bags 20l Чанти и сакове
Чанта Fox Aquos EVA Bags 20lЧанта изработена от EVA материал, който е водоустойчив. Горната част може да се отвори изцяло с помощта на цип, за да се улесни изваждането на съдържанието в чантата. Има з..
Спининг чанта Savage Gear Boat & Bank Bag S  Чанти и сакове
Спининг чанта Savage Gear Boat & Bank Bag S Savage Gear Boat & Bank Bag e изключителна чанта за спининг риболов. Може да се използва както от брега, така и за от лодка или каяк. Има ..
Показани 1 от 16 | 88 (6 Страници)
Image
Image
Image
Image
Image
Image